Skip to main content

Fix Unable å koble til NVIDIA-feil i Windows 10/8/7

Fix Unable å koble til NVIDIA-feil i Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Hvis du får en feilmelding Kan ikke koble til NVIDIA På din Windows-datamaskin som har NVIDIA grafikkortgrafikkdrivere installert, foreslår dette innlegget noen reparasjoner som kan hjelpe deg med å løse feilen. Denne feilen skjer hovedsakelig med NVIDIA GeForce Opplev app, som er en del av NVIDIA grafikkdriver, og den administrerer noen få ting som spill, drivere, etc., samt oppdatering av grafikkdrivere. Bortsett fra å sjekke Internett-tilkoblingen, er dette de andre tingene du kan gjøre for å fikse problemet.

Kan ikke koble til NVIDIA

1] Kontroller NVIDIA Network Service

Når du installerer NVIDIA-grafikkdriver, blir et par tjenester automatisk lagt til, og du kan finne dem i Service Manager. Det kalles en tjeneste NvContainerNetworkService, som hjelper førerpanelet til å koble til internett. Hvis det blir stoppet, vil du konfrontere dette problemet. Så du må verifisere om tjenesten kjører eller ikke.

For å komme i gang, søk etter services.msc i oppgavelinjen søkefeltet og trykk Enter på resultatet for å åpne Service Manager. Finn tjenesten kalt NVIDIA NetworkService Container. Dobbeltklikk på denne tjenesten for å åpne Egenskaper-boksen.

Pass på at Tjenestestatus viser som Løping. Hvis ikke, klikk på Start knapp og OK for å lagre endringen.

2] Installer NVIDIA-grafikkdriveren på nytt

Ovennevnte løsning er arbeidsløsningen til dette problemet. Men hvis du fortsatt får feilen, må du kanskje installere driveren på nytt. Du kan laste ned Nvidia-driveren fra den offisielle NVIDIA-nettsiden.

Det er det! Håper disse enkle løsningene vil være nyttig for deg.

Relatert lese: NVIDIA Kernal Mode Driver har sluttet å svare og har gjenopprettet.

Link
Plus
Send
Send
Pin