Skip to main content

Nybegynner: Deauthorize All Computers Associated With Your iTunes Account

Nybegynner: Deauthorize All Computers Associated With Your iTunes Account

Geoffrey Carr

Hvis du har hatt flere forskjellige datamaskiner gjennom årene som kjørte iTunes og autorisert for kontoen din, må du kanskje deauthorize dem alle. I denne mini-veiledningen viser vi deg hvordan.

Hvis du har autorisert 5 datamaskiner over tid til din iTunes-konto, vil du se følgende melding når du prøver å laste ned en app eller en sang fra iTunes Store.

Deauthorize Individual Computers

Hvis du fortsatt bruker et par datamaskiner, kan du deaktivere en ved å åpne iTunes og velge Store Deauthorize denne datamaskinen.

Du blir bedt om å angi kontoens legitimasjon, og deretter Avauthorize den.

Deauthorize All Computers

Merk: Du kan kun bruke Deauthorize All Computers en gang per år.

Du kan være i en situasjon der du ikke lenger har datamaskinene du har autorisert i tidligere år, og vil heller ikke autorisere dem alle. Gå inn i iTunes Store og logg inn hvis du ikke allerede er. Klikk på Konto-knappen på høyre side av hovedsiden.

Skriv inn kontoinformasjonen din igjen, og klikk på Kontoinformasjon.

På siden Kontoinformasjon klikker du på Deauthorize All.

Klikk på Deauthorize alle datamaskiner på bekreftelsesskjermen ...

Suksess.

Nå må du godkjenne den nåværende maskinen du vil bruke. Klikk på Store Godkjen denne datamaskinen.

Skriv inn kontoens legitimasjon og klikk på Authorize.

Du vil da få en melding om at du har godkjent en av fem tilgjengelige ... klikk OK.

Det er alt der er til det! Hvis du er en nerd som kontinuerlig tester funksjoner som iTunes på flere datamaskiner, kan muligheten til å bare autorisere fem maskiner være ganske irriterende. Følgende disse raske trinnene hjelper deg med å unngå irritasjonen.

Link
Plus
Send
Send
Pin