Skip to main content

PDF og Foxit Alternativer: Gratis PDF-lesere bortsett fra Adobe og Foxit

PDF og Foxit Alternativer: Gratis PDF-lesere bortsett fra Adobe og Foxit

Geoffrey Carr

Adobe Reader er de facto-standarden for visning av PDF-dokumenter (Portable Document Format) på PCen. Formatet ble utviklet og støttet av Adobe, og det klarte å få markeds- og sinnsdeling på leserne, med fravær av noen verdige alternativer i mange år. Og så kom Foxit Reader.

Alternativer til Adobe & Foxit PDF-lesere

Foxit Reader har vært det mest populære alternativet til Adobe Reader, nesten som en Firefox til Internet Explorer for noen år siden. Det hadde alt som går for det når det gjelder brukerbasen og positive anmeldelser, men Foxit Software valgte å rote det opp. Fra versjon 2 til versjon 3, har den lagt mye oppblåsing til det fremprøve-som-lyse freeware, og kommer til den nyeste versjonen 4, den bygger på ubehagelighet.

Den tunge installasjonen obligatorisk installerer Foxit Search Bar, med innlogging for å endre standard søkeleverandøren til Ask, gjør Ask.com til startsiden din, installer Foxit-tillegget til Firefox, og til å lage skrivebord, hurtigstart og Start menyikoner som lenker til eBay. Puh! Grensesnittet til Foxit har vært det samme gjennom versjonene, og det er brukbart og tilpassbart også, selv om det er ganske gammelskole, og tør jeg si, Windows XP-like.

Selvfølgelig har de verdifulle egenskapene Foxit Reader tilbudene holder brukerne lojale. Foxit Reader tillater tabbed PDF-lesing, måleverktøy og automatisk rulling sammen med redigeringsfunksjonene. I versjon 4 har Foxit tilbudt noen flere funksjoner som tidligere var begrenset til Pro-versjonen før. Men dessverre har det også blitt oppblåst.

Her er en liste over få av PDF Reader-alternativene som gir Foxit Reader et stort løp for pengene sine.

Sumatra PDF

Sumatra PDF er en slank, fri, åpen kildekode PDF-visning med minimalistisk design. Hastigheten og ytelsen til Sumatra PDF er hva Foxit Reader først ble populært for.

Det er veldig lett, selvsagt kompromitterer med funksjoner og evner; inkludert vanlige viktige som å bla gjennom sider / bokmerker, etc. Hvis du trenger en rask applikasjon for å lese PDF-dokumenter av og til, velger du Sumatra PDF. Gi det et skip, hvis du er på utkikk etter avansert funksjonalitet eller strømfunksjoner.

Sorax Reader

Sorax Reader er en annen liten og rask PDF-leser med et rekkevidde. Den nyeste versjonen gir et nytt brukergrensesnitt med forhåndsfunksjonsverktøy som et telt, dynamisk zoom og øyeblikksbilde.

Nitro PDF Reader

Nitro er den nyeste applikasjons-på-blokken, selv om det er et etablert navn i populære profesjonelle PDF-applikasjoner. I beta ennå, gir Nitro PDF Reader båndgrensesnittet til PDF-lesing for meget jevn og funksjonell brukervennlighet. Selvfølgelig kan du gjemme båndet og tilpasse det samme til å velge dine brukte verktøy.

Funksjonssettet er uttømmende med avanserte funksjoner som vannmerkefri redigering, dra-og-slipp-PDF-opprettelse, og tabb PDF-lesing og alle lagerfunksjonene. Ytelsen er bedre enn Adobe Reader, og jeg forventer at det blir bedre etter hvert som det utvikler seg gjennom beta-oppdateringene.

Så gjør Nitro PDF Reader mer som standard enn de to andre alternativene, og har en diskret oppsett og brukeropplevelse.

Nuance PDF Reader

Nuance er også en ny aktør i markedet for PDF-leser applikasjoner. Nuance har et rimelig funksjonssett, selv om den frie versjonen har begrenset redigeringskapasitet, og det mangler tabbedlesingsgrensesnitt. Søknaden har to verktøylinjer - den øverste har store ikoner mens bunnen har detaljer om den åpne PDF-filen. Presentasjonen av verktøylinjer er unik og ser bra ut med en høyoppløselig skjerm.

Nuance PDF Reader inneholder også et unikt tilbud om gratis dokumentkonvertering (inkludert PDF til Microsoft Words DOCX-format) via Nuance-webområdet.

PDF-XChange Viewer

PDF-XChange Viewer har et veldig Adobe Reader-ish-grensesnitt, men enklere, selv om det er gammelskole. Presentasjonen av dokumentet er pent, og kontrollpanelet øverst viser tilgjengelige redigeringsalternativer. Websøk verktøylinjen kunne ha gjort unna med.

PDF-Xchange Viewer tilbyr bedre kommentator- og annoteringsfunksjoner enn de fleste PDF-leseralternativer vi har vurdert og matchet opp til Adobe Reader. Muligheten til å installere spørre verktøylinjen og endre standard søkemuligheter på tidspunktet for oppsettet er irriterende.

Gå hit hvis du trenger å sjekke ut flere PDF-lesere for Windows.

Del dine meninger om disse alternativene, eller andre lesere / seere som du bruker.

Relaterte innlegg:

  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Best PDF og eBook Reader Apps for Windows 10
  • Adobe Reader virker ikke i Windows 10
  • PDF Candy er et fantastisk alt-i-ett elektronisk verktøy for å administrere PDF-filer
  • Komprimer PDF-filer ved hjelp av denne gratisprogramvaren eller PDF Reducer online verktøy

Link
Plus
Send
Send
Pin