Skip to main content

Eksporter Evernote Notes i HTML eller MHT Format

Eksporter Evernote Notes i HTML eller MHT Format

Geoffrey Carr

Vil du eksportere noen eller alle notatene dine fra Evernote, slik at du kan se dem i et annet program eller bruke dataene andre steder? Slik kan du eksportere alt lagret i Evernote i HTML- eller MHT-format.

Evernote er et flott verktøy for å ta notater og synkronisere dem til alle enhetene dine. Men, om det ikke er Evernote-app for en av enhetene dine, eller vil du flytte notatene dine til et annet program? Heldigvis støtter Evernote eksport av notater til andre formater. Selv om du har lagt til PDF-filer, bilder eller andre filer i notatene dine, kan du også eksportere de opprinnelige filene, slik at du ikke mister noe. La oss se deg, du kan eksportere alle notatene dine, slik at du enkelt kan bruke dem, men du vil.

Eksporter dine Evernote Notes

Evernote gjør det enkelt å eksportere et notat. Bare velg notatene du vil eksportere, klikk Fil, velg deretter Eksport.

Alternativt, høyreklikk på et notat navn og velg Eksport.

Du kan velge så mange notater som du vil og eksportere dem sammen. Du kan også eksportere alle notatene dine fra en gang. Å velge Alle notater til venstre, velg deretter et notat og trykk Ctrl-A for å markere dem alle. Høyreklikk, og velg Eksporter notater.

Bla til hvor du vil lagre den eksporterte filen, skriv inn et navn for eksporten din, og velg deretter Webside (* .html) fra Lagre som type eske. Evernote lar deg eksportere notatene dine i HTML- eller MHT-format. HTML er vanligvis det beste alternativet, som du kan åpne den i en hvilken som helst nettleser, mens MHT-format bare fungerer i Internet Explorer.

Når notatene dine er eksportert, kan du se filene i Utforsker. Hvis notatene dine inneholder bilder, PDF-filer eller andre filer, blir de lagret i en yourNotes_filer mappe.

Individuelle notater vil være ganske enkle, og inneholder bare teksten fra notatet ditt, inkludert koblinger og formatering.

Hvis notatet inneholder bilder, ser du dem i notatet, men hvis det inneholder PDF-filer eller andre filer, ser du en kobling til filen på siden.

Eller, som nevnt tidligere, kan du se de eksporterte filene i mappen som ble opprettet med HTML-eksportfilen din. Bildene kan ha merkelige navn gitt automatisk av Evernote, men PDF-filer og andre filer du manuelt lagt til, skal ha sitt opprinnelige navn.

Eksportere Evernote Notes med Tags

Når du velger hvor du skal lagre dine eksporterte filer, kan du også sjekke for å eksportere koder. Dette virket imidlertid ikke i våre tester, og det syntes ikke å legge til kodene i filen vår, uansett om den ble sjekket.

Hvis du vil beholde kodene dine når du eksporterer filene dine, kan du enkelt eksportere dem. Velg en av kodene dine til venstre, og velg deretter alle notatene med den taggen. Høyreklikk, og velg for å eksportere notatene.

Nå ser du alle notatene med den taggen på HTML-siden. Da kan du enkelt kopiere alle dem til et annet program for å holde notatene med samme tag sammen.

Du kan også eksportere en hel bærbar PC sammen på denne måten. Velg notisboknavnet i stedet for en tagg, og velg deretter alle notatene for eksport.

Konklusjon

Evernote er et flott verktøy for å ta notater og holde opp med informasjonen din på alle enhetene dine, men noen ganger vil du bruke dataene dine andre steder. Enten du vil flytte til et annet notat som tar programmet, eller bare importere noen av dataene dine til et annet program, og fortsett å bruke Evernote, er det flott å vite at du kan eksportere dataene dine til å bruke slik du vil. På denne måten er du ikke låst inn i Evernote og bruker dataene dine, men du vil.

Hvis du vil fortsette å bruke Evernote, kan du bruke den som en flott bokmerke løsning med den nye Chrome-utvidelsen.

Last ned Evernote

Link
Plus
Send
Send
Pin