Skip to main content

Slik fjerner du Microsoft Store-ikonet fra oppgavelinjen i Windows 10

Slik fjerner du Microsoft Store-ikonet fra oppgavelinjen i Windows 10

Geoffrey Carr

Microsoft bestemte seg for å knytte Microsoft Store-ikonet direkte til oppgavelinjen i Windows 10, fordi de virkelig virkelig vil at du skal bruke den. Men vi vil ikke. Så her er hvordan du unpin Windows Store fra oppgavelinjen. (Det er lett).

Når du først bytter til Windows 10, blir det veldig tydelig hvordan desperat Microsoft er å få deg til å bruke Windows App Store, også kalt Microsoft Store. De er selv villige til å holde annonser overalt i operativsystemet. Men når den beste nye tingen i butikken er iTunes, vil du sannsynligvis ikke overbevise noen.

Så det er avgjort. Butikken må gå bort. Og nå vil vi løsne det fra oppgavelinjen. Heldigvis er det utrolig enkelt, fordi du kan løsne butikken fra oppgavelinjen ved å ganske enkelt høyreklikke på den og velge "Unpin from taskbar".

For bonuspoeng kan du også unpin Microsoft Store fra Start-menyen ved å høyreklikke der og velge "Unpin from Start". Denne høyreklikkingen er flott, ikke sant?

Nå som du er spent på å fjerne all den innebygde nonsensen i Windows 10, hvorfor forsøker du ikke å bli kvitt alle søppelprogrammer som Microsoft bunter?

Link
Plus
Send
Send
Pin