Skip to main content

Beste fotballspill apps for Windows 10

Beste fotballspill apps for Windows 10

Geoffrey Carr

For andre idretter, kan jeg ha målrettet et land eller noen av dem, men fotball er et unntak. Spillets ånd feires over hele verden, med FIFA som hovedturnering. Annet enn nasjonalt nivå turneringer, har de også førende ligaer.

Beste fotballspill apps for Windows 10

Mens alle ikke kan spille fotball i feltet, mest foretrekker å se det, og mange vil bare spille det på nettet. Her er en liste over topp 5 fotballspill for Windows:

Fotball Fotball League

Én grunn til at jeg elsker spillet Football Soccer League er den fantastiske grafikken. Når vi velger et spill fra Microsoft-butikken, er det en antagelse at det er for en ikke-spill-PC. Dermed forventer vi at det skal være lett. Hvis den har realistisk grafikk, er det et stort pluss punkt for et gratis PC-spill. Fotball Fotball Liga lar brukerne velge sine egne FIFA tegn for å leke med. Den er tilgjengelig fra Microsoft Store her.

Super Party Sports: Fotball

Mer av et tegneserieaktig spill, Super Party Sports: Fotball er ikke en vanlig fotballapp. Hovedspilleren står på ulike nivåer og må målrette mot et mål. Hans motstandere står i veien, og de kan flytte for å komme i skytens vei. Fotballen kan bli belastet, og hvis den er sterk nok, kan det være mulig å skyte ned sin rival. Bruk all mulig takt for å score mål. Last ned spillet fra Microsoft Store her.

Cartoon Football Cup

Rekindle barndommens minner ved å spille Cartoon Football Cup med alle dine favoritt toon-tegn. Kanskje, det kan ikke være noe bedre spill for yngre barn. For å holde det morsomt og lekent, må spilleren velge et tegn og lage sitt lag og deretter skyte mål mens man omgår motstandere. Selv om grafikken er 2D, er spillet lett og raskt. Vi kunne velge nasjonalt lag (med toon-tegn) og spille tilsvarende. Få spillet gratis fra Microsofts butikk her.

Football Management Ultra-FMU

Football Management Ultra-FMU er ikke akkurat fotballspill, men handler om å administrere fotballag og ligaer. En av sitt slag, spillet er interessant og utfordrende. Det innebærer å bygge fotballag og premier league, kontrollere stadion, styre backroom staff, etc. Mens vi ikke spiller fotball i dette spillet, hjelper trening spillere og bestemmer seg for fasilitetene å bestemme vinneren. Spillet er tilgjengelig i Microsoft Store.

Halloween Zombie Farting Football

Denne listen ville ha vært ufullstendig, ikke hadde jeg tatt med Halloween Zombie Farting Football, det sprøste fotballspillet i markedet. Målet med spillet er ikke å score mål, men å slå og drepe Zombies. Det er veldig gøy når du slår bort undead. Dette fantastiske spillet er tilgjengelig på Microsofts butikk her.

Gi oss beskjed du favoritt en!

Link
Plus
Send
Send
Pin