Skip to main content

Deaktiver OneDrive-integrasjon i Windows 10 / 8.1

Deaktiver OneDrive-integrasjon i Windows 10 / 8.1

Geoffrey Carr

Hvis du har installert Windows 10 / 8.1, vil du legge merke til at oppgraderingen kommer med dyp SkyDrive eller OneDrive-integrasjon. Oppgraderingen inkluderer sømløs File Explorer, Document Save og Camera Roll-integrasjon, bare for å gi brukerne en ganske rask måte å lagre filer på i skyen. Når det er sagt, mangler SkyDrive-integrasjon konfigurasjonsalternativer. Det ser ingen mulighet for å avinstallere tjenesten, hvis du ønsker det.

Mens du alltid kan Slå av og fjern OneDrive Sync Data i Windows 10 / 8.1, hvis du ikke bruker SkyDrive i det hele tatt, kan du deaktivere integrasjonen med Windows 8.1.

Følg denne veiledningen for å lære hvordan du kan gjøre det.

Deaktiver OneDrive-integrasjon i Windows 10 / 8.1

Bruke Gruppepolicy Editor

Deaktivering av tjenesten krever tilgang til gruppepolicyredigerer. Hvis din versjon av Windows har gruppepolicyredigeringsprogrammet, trykker du på Win + R i kombinasjon for å hente dialogboksen "Kjør". I det, skriv inn gpedit.msc, og trykk Enter.

Gå til den følgende banen i den lokale gruppepolicyredigereren som vises:

Local Computer PolicyComputer ConfigurationAdministrative TemplatesWindows ComponentsSkyDrive

Dobbeltklikk deretter på Forhindre bruk av SkyDrive for lagring av filer policyinnstilling. Å velge aktivert og klikk Apply / OK.

Vær oppmerksom på at når du aktiverer denne policyinnstillingen, vil du ikke kunne få tilgang til SkyDrive-filene dine fra SkyDrive-appen. SkyDrive-noden vil gå vekk fra navigasjonsruten til Explorer. Filsynkronisering stopper!

Videre vil endringene som brukes, forhindre at apper og funksjoner samhandler med Microsofts cloud storage-tjeneste, inkludert:

  1. Manglende evne til å laste opp bilder og videoer fra kamerarullmappen.
  2. Brukere manglende evne til å få tilgang til SkyDrive fra SkyDrive-appen og filvelgeren.
  3. Manglende evne til Windows Store-apper for å få tilgang til SkyDrive ved hjelp av WinRT API.

Hvis du ønsker å vende om endringene, velger du ikke Ikke konfigurert. Etter at det er gjort, begynner alle appene og funksjonene dine igjen, og SkyDrive-mappen vises igjen i Filutforsker.

Bruke Registerredigering

Hvis din versjon av Windows ikke har gruppepolicyredigeringsprogrammet, kan du bruke Registerredigering for å deaktivere SkyDrive-integrasjon i Windows 8.1 Skriv regedit i Startsøk, høyreklikk på resultatet og velg Kjør som administrator. Opprett nå følgende nøkkel, hvis den ikke allerede eksisterer:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftWindowsSkydrive

Opprett en ny DWORD og gi den navnet DisableFileSync. Gi den verdien 1 å deaktivere OneDrive. For å aktivere OneDrive, slett eller gi det verdien data 0.

Håper dette hjelper!

Se dette innlegget hvis du vil avinstallere OneDrive helt fra Windows 10 og denne hvis du mottar Denne enheten er blitt fjernet fra OneDrive-meldingen.

Relaterte innlegg:

  • Installer OneDrive for Windows på PCen
  • SkyDrive Smart Files i Windows 8.1 og hvordan å hydrere dem
  • Konsernledelsestips for IT-proffene i Windows
  • Ny Windows Live SkyDrive: Funksjoner og gjennomgang
  • Dyp integrasjon av SkyDrive i Windows 8.1

Link
Plus
Send
Send
Pin