Skip to main content

ngrok: Gjør de lokale serverne dine offentlige med Secure Tunnels

ngrok: Gjør de lokale serverne dine offentlige med Secure Tunnels

Geoffrey Carr

Den største utfordringen for enhver utvikler er testing av programvaren som de har skrevet. Og testing blir vanskeligere når du bygger noe for mobil eller en annen plattform enn din. For det meste skjer utvikling på lokalt nivå; alle webservere kjører på localhost. Bare du kan se arbeidet ditt før du distribuerer det et sted. Tast inn ngrok, en gratis tjeneste for Windows som avslører lokale servere til det offentlige internett over sikre tunneler.

Hva er ngrok sikkerhet

Hva er ngrok? Hvordan bruker jeg ngrok? ngrok lar deg utsette lokale servere bak brannmurer, til det offentlige internett over sikre tunneler. Verktøyet krever null konfigurasjon og leveres med en innebygd nettverksinterceptor.

Tunneling har vært utbredt i mange år, og de fleste VPN-ene bruker også begrepet tunneling for å gi deg ubegrenset tilgang til nettsteder. På samme måte oppretter ngrok en sikker tunnel mellom det offentlige internett og din lokalehost-server. I utgangspunktet kan du gjøre hvilken som helst nettside / web-app / web-tjeneste som kjører på http: // localhost: 8080 tilgjengelig via internett med en enkelt kommando.

De fleste av funksjonene som tilbys av ngrok, er gratis å bruke. Og freeware grenser er gode nok for en mellomliggende utvikler som ønsker å teste deres søknad. Selv om ngrok også tilbys som en tjeneste, er det helt valgfritt å hoppe over den delen og direkte laste ned verktøyet og komme i gang.

Slik bruker du ngrok

Du kan registrere deg for ngrok, og det er gratis. Ved å opprette en konto kan du administrere alle dine aktive tunneler fra et skybasert dashbord.

Hvordan eksponere din lokale webserver til internett

Å lage en tunnel til din lokale webserver eller hvilken som helst server er veldig enkelt. Last ned og pakke ut ngrok. Åpne nå et CMD / PowerShell-vindu og naviger til mappen der innholdet som ikke er pakket inn, er.

Nå utfør følgende kommando for å opprette en sikker tunnel til din lokale server.

./ngrok http 8080

Hvor 8080 er porten som serveren din lytter på. Hvis du ikke er sikker på portnummeret, går du til standard portnummeret som er 80.

Hvis du vil koble denne ngrok-forekomsten til kontoen din, bør du angi godkjenningstoken før du utfører kommandoen ovenfor. For å gjøre det, logg inn på din ngrok-konto. Hent ditt autokode derfra og utfør deretter kommandoen i et CMD-vindu.

./ngrok authtoken your_token_here

Dette er bare en engangs handling og trenger ikke å gjentas hver gang.

Når du har opprettet en tunnel, viser ngrok den offentlige nettadressen til serveren din. Den offentlige nettadressen er et underdomene av ngrok.io og genereres tilfeldig. Du kan til og med lage vedvarende og lettlest å tilpasse underdomener, men for det må du oppgradere til en betalt plan.

Jeg tror standard nettadresser er gode nok til å teste applikasjonen din. Du bør vurdere å oppgradere bare hvis du vil ha noe produksjonskvalitet og vedvarende.

ngrok Interceptor

ngrok kommer også med en innebygd interceptor som kan åpnes ved åpning http://127.0.0.1:4040. Interceptoren lar deg se alle innkommende nettverksforespørsler og deres svar. Interceptor kommer veldig nyttig når du feilsøker noe eller vil vise innkommende forespørsler. Ved siden av interceptor kan du finne statusfanen. Denne kategorien lar deg se all slags informasjon om tunnelen din. Du kan se noen statistikker som tilkoblinger, forbindelsesvarigheter, HTTP-forespørsler, serveradresser og protokoller.

Med gratisplanen kan du bare opprette en tunnel om gangen. Vurder å oppgradere hvis du vil kjøre mer enn én samtidige tunnel.

ngrok er et nyttig verktøy for utviklere og entusiaster. Den lar deg konvertere din eksisterende localhost-server til en offentlig server som kan nås fra hvor som helst. Jeg ble introdusert til dette verktøyet i en hackathon. Og ngrok kan være veldig nyttig i hackoner, demoer, presentasjoner, test av mobilapp, webhook-integrasjoner og alle de tilfellene der du vil kjøre søknaden din, uten å faktisk implementere den. ngrok er gratis å bruke, og tunnelene er super enkle å lage, noe som lar deg fokusere mer på utvikling. Klikk her å laste ned ngrok.

Link
Plus
Send
Send
Pin