Skip to main content

Gravit Designer er den perfekte gratis bildeditoren for grafiske designere

Gravit Designer er den perfekte gratis bildeditoren for grafiske designere

Geoffrey Carr

Er du en sporadisk grafisk designer? Eller elsker du å designe brukergrensesnitt eller tegne illustrasjoner på fritiden? Denne gratis programvaren heter Gravit Designer er et perfekt verktøy for deg. Gravit Designer er et tverrplattform fotoredigering og designverktøy som kommer med en rekke funksjoner. Den er tilgjengelig for Windows, Linux, MacOS, Chrome OS, og du kan til og med kjøre den fra hvilken som helst nettleser.

Gravit Designer programvare

For å komme i gang, siden verktøyet har som mål å gi deg en strømlinjeformet designopplevelse, kommer det til å bli lastet med mange maler. Du kan velge malen basert på størrelsen på arket du vil skrive ut på. Eller du kan velge en størrelse som er kompatibel med ulike sosiale medierapper som Facebook-deksel og Instagram-innlegg. Hvis du skal designe et brukergrensesnitt, kan du velge en størrelse basert på ønsket oppløsning. Eller eventuelt kan du manuelt skrive inn lerretstørrelsen eller la den stå tom for uendelig lerret.

Når du har valgt en mal, blir du tatt til redaktøren der du kan oppleve det intuitive brukergrensesnittet til verktøyet. I motsetning til de fleste bildeditorer har Gravit Designer verktøykassen like under filmenyen. På venstre side kan du se lagene, og du kan bla gjennom de inkluderte bibliotekene for grafikk og symboler. På høyre side er egenskapene, du kan velge et objekt og endre egenskapene herfra. Du kan enkelt tilpasse brukergrensesnittet ved hjelp av Utsikt Meny. Samlet sett har Gravit Designer blitt vakkert designet og gir en god konsekvent opplevelse på tvers av enheter.

Gravit Designer er designet for å jobbe med vektorer. Du kan enkelt lage nye vektorer og redigere eksisterende ved hjelp av ikke-destruktive boolesker, knivverktøy og kurvegrafer. Annet enn det, kan du bestemme opaciteten til forskjellige objekter og legge til blandingseffekter.

Hvis du vil beholde stilingen av objekter konsekvent gjennom hele, kan du enkelt opprette en delt stil. Når du har opprettet en delt stil, kan du bruke den til ethvert objekt i det prosjektet eller til og med bruke det i andre prosjekter. En delt stil kan ha vanlig styling, fylle, grense, effekter og tekst. Delte stiler kan også synkroniseres over Gravit Cloud.

Verktøyet tilbyr også en rekke eksportalternativer; Du kan lagre arbeidet ditt i PNG-, JPEG-, SVG- og PDF-filformater. Som nevnt har verktøyet blitt utviklet for å fungere med SVGs. Så du kan enkelt lage en og lagre den enten i SVG eller komprimert SVG (svgz) format.

Gravit Cloud

Gravit Designer kan utvides utover datamaskinen din ved hjelp av Gravit Cloud. Skyttjenestene tilbys også gratis, og med hver konto får du litt skylagring og tilgang til samme designverktøy rett fra nettleseren din. Du kan direkte lagre filene dine i skyen, slik at du kan fortsette å arbeide, selv om du ikke bruker datamaskinen.

Gravit Designer er skrevet det JavaScript som gjør det mer kompatibelt med alle plattformene og til og med nettleseren.

Gravit Designer er et flott verktøy for hobbyister og til og med profesjonelle. Det er enkelt å bruke og får jobben raskere. Brukergrensesnittet er rent og intuitivt, noe som forbedrer den generelle redigeringsopplevelsen. De innebygde bibliotekene med grafikk og vektorer er mer enn nok til dine daglige krav. Videre tilbys verktøyet og tilhørende skyttjenester gratis. Du kan laste ned verktøyet som et installasjonsprogram eller en bærbar handling fra hjemmeside.

Link
Plus
Send
Send
Pin