Skip to main content

Slik styrker du omstart og avslutter programmer på iPhone, iPad eller iPod Touch

Slik styrker du omstart og avslutter programmer på iPhone, iPad eller iPod Touch

Geoffrey Carr

Som alle operativsystemer, vil noen ganger iOS redusere eller programmene vil fryse. I dag vil vi vise deg hva du skal gjøre i disse scenariene ved å forklare hvordan du tvinge avslutte applikasjoner og hvordan du skal tvinge omstart av operativsystemet.

Hvis du har en søknadsfrysing, vil det være ditt beste å prøve og tvinge å avslutte søknaden først. Det som ikke virker, eller enheten din er helt frossen, kan du tvinge enheten på nytt i stedet.

Klippe avslutte apper ved hjelp av oppgavebryter (kun iOS4)

Det er to måter å avslutte programmer på iOS-enheter: den manuelle metoden og programvaremetoden, som bare fungerer på nyere enheter som kan kjøre iOS4 med multi-tasking aktivert.

Siden multitasking er aktivert på iOS 4, må alt vi trenger for å avslutte en app, åpne oppgavebryteren ved å trykke på hjemme-knappen to ganger, og deretter holde nede på appen vi vil avslutte til den begynner å jiggle. En rød "-" skal vises på hjørnet av appikonet. Hvis vi trykker på den, vil den avslutte appen:

Koble til programmer manuelt

Hvis du bruker en eldre enhet som ikke støtter multitasking, kan du avslutte et program manuelt, men dette fungerer også som en kraftuttak på de nyere enhetene hvis du foretrekker det. Du må følge disse trinnene:

  • Hold nede Sleep / Wake-knappen øverst.
  • Vent til en rød skyveknapp vises. Ikke skyv den.
  • La slippe av / på-knappen.
  • Hold nede hjemme-knappen og appen vil tvinge til å slutte.

Når du er tilbake på startskjermen, bør søknaden være stengt, og du kan åpne den på nytt normalt igjen. Her er et diagram for å bedre illustrere hvordan det fungerer:

Start enheten på nytt normalt

Hvis enheten din er helt frossen, eller hvis du har andre problemer, vil du starte enheten på nytt i stedet for bare å avslutte en app. Du kan bare holde nede Sleep / Wake-knappen til den røde skyveknappen vises, og skyv den over.

Når enheten er slått av, kan du bruke Sleep / Wake-knappen for å slå den på igjen - bare hold knappen nede.

Tving enheten til å starte på nytt manuelt

Hvis enheten bare er helt frossen, som ikke alltid skal skje, men så ofte gjør det - du kan holde både sov / våkneknappen og startknappen på samme tid til enheten starter opp igjen.

Pass på at du slipper av knappene når enheten starter omstart, ellers kan du ende opp i gjenopprettingsmodus, som du sannsynligvis ikke vil ha.

Link
Plus
Send
Send
Pin