Skip to main content

Beste gratis online Music Streaming-nettsteder du vil elske

Beste gratis online Music Streaming-nettsteder du vil elske

Geoffrey Carr

Fra avslappende til å ha det gøy, er alt mulig med musikk. Hvis du ofte lytter til musikk på datamaskinen, er det kanskje på tide å sjekke ut disse gratis online musikk streaming nettsteder at du kan åpne når som helst og spille favorittmusikken din med en gang.

Gratis musikk streaming nettsteder

1] Google Play Musikk

Dette er trolig den mest pålitelige og brukervennlige nettsiden hvor du kan finne og spille tonn musikk for ulike situasjoner. Fra lokal språkmusikk til gamle 90-årige hits, kan alt bli funnet på dette nettstedet. Det er mulig å finne musikk basert på humør, sjanger, artist, album, etc. Uansett om du trenger musikk mens du trener eller reiser, kan du finne et passende sang eller lydspor på Google Play Musikk-webområdet. Som navnet definerer, er det et Google-produkt, og du kan bruke det ved å logge på med Gmail-kontoen din. Den eneste ulempen er at den ikke er tilgjengelig i alle land over hele verden.

2] Spotify

Når det gjelder å lytte til vestlig musikk, er Spotify sannsynligvis det beste alternativet for deg. Selv om Spotify ikke er tilgjengelig i India og noen av landene, kan du bruke en VPN-programvare til å åpne Spotify fra utenfor USA. Snakker om brukergrensesnittet, det kommer med et veldig dynamisk brukergrensesnitt som brukerne liker mye. Som Google Play Musikk kan du søke etter sanger for forskjellige situasjoner, sjanger, artister, album, etc. Spotify-gratisversjonen lar brukerne hoppe over sanger fem ganger hver dag.

3] SoundCloud

I motsetning til Google Play Musikk og Spotify kan du bruke SoundCloud uten å opprette en konto, og det gjør prosessen raskere og enklere. Men hvis du logger deg på kontoen din, kan du få tilgang til flere funksjoner. Uten å logge inn, kan du lytte til 120M lydspor. Som andre musikkstrømningssteder kan du søke etter musikk etter artisst, album, spilleliste, opplastingsprogramvare (folk), etc. Musikkavspilleren har et minimalistisk utseende, og det bruker ikke mye båndbredde i det hele tatt.

4] Pandora

Selv om dette ikke er tilgjengelig i noen andre land unntatt USA, er det fortsatt ganske populært på grunn av det minimalistiske brukergrensesnittet og fri tilgjengelighet. Pandora er mer som en radiostasjon, hvor du kan lage en bestemt stasjon og spille sanger basert på dine preferanser. Musikksamlingen er ikke så stor som Google Play Musikk eller Spotify, men det ville være mer enn nok for deg hvis du hører på musikk ikke alle ganger. Snakker om begrensningen, du kan hoppe over 6 ganger i hver time per stasjon og 24 ganger totalt i hver 24 timer.

5] Last.fm

Last.fm er helt forskjellig fra andre vanlige musikk streaming nettsteder. Det streamer musikken, men med en video. Den samler opptak fra YouTube, og brukere kan se videoen samtidig uten å forlate nettstedet. Snakker om dens funksjoner, kan du finne musikk basert på toppspor og artister. Hvis du åpner en kunstnerside, kan du finne alt om den personen, inkludert en kort biografi, toppspor, album, etc. Det er unødvendig å nevne at det vil forbruke mer båndbredde enn noen andre steder nevnt ovenfor.

Det finnes andre gratis musikk streaming nettsteder tilgjengelig på nettet, men ikke alle er gratis eller har stor samling. Med tanke på alt, er disse trolig de beste online musikkspillerne, etter min mening.

Les neste: Slik laster du ned musikk på nettet lovlig.

Relaterte innlegg:

  • Gjennomgang av Tomahawk - The Ultimate Social Media Player
  • Slik laster du ned musikk på nettet lovlig
  • Copyright fri musikk for YouTube-videoer som du kan bruke
  • Forskjellen mellom Windows 8, Windows 8 Pro og Windows 8 RT
  • Stopp Spotify fra å drepe SSD eller HDD på Windows-datamaskinen din

Link
Plus
Send
Send
Pin