Skip to main content

5 beste podcasterapplikasjoner for Windows 10

5 beste podcasterapplikasjoner for Windows 10

Geoffrey Carr

Hvis du elsker å lytte til Podcasts, Windows 10 har en håndfull, men noen imponerende apps som kan gi deg en god opplevelse. Du vil kunne abonnere, laste dem ned offline, og med programvare som iTunes, går kryssenheten enda bedre!

Podcast Apps for Windows 10

En Podcast er en lydfil som blir gjort tilgjengelig på nettet laget for å lytte. Det kan være en snakk eller en diskusjon som en bruker kan laste ned til sin enhet og lytte. Hvis du leter etter programmer som hjelper deg med å høre på podcaster, kan du se på denne listen.

1] Grover Pro

Dette er den beste appen for Podcast på Windows 10. Det er rent og enkelt, slik at du nyter podcasten din uten å legge mye hodet inn i brukergrensesnittet.

Her er listen over funksjoner:
  • Stream lydpodcaster direkte fra appen
  • Søk og abonner på podcaster med søkefeltet.
  • Mulighet til å fjerne podcaster som allerede lyttet
  • Mulighet til å vise systemvarsling når det er tilgjengelig nye podcaster
  • Mulighet til å laste ned nye podcaster automatisk
  • Omorganisere podcastkatalogen (dra / slipp)
  • Temaer Lys og Mørk.

Hvis du bruker iTunes på Windows 10, kan den også bruke iTunes-databasen. Den har også integrering med OneDrive. Appen koster $ 2,99, og den er tilgjengelig her.

2] AudioCloud

Hvis de fleste av podcaster dine er vert på SoundCloud, er AudioCloud-appen det du bør bruke. Den støtter funksjoner som avspilling, avspilling hastighetskontroll, søvn-timer, dra-og-slipp spilleliste ledelse, Cortana talekommandoer og Live Tile integrasjon.

Når det er sagt, er det to begrensninger på grunn av grenser for Sound Cloud API.

 • Ikke alle sporene er tilgjengelige for å lytte på grunn av begrensninger for apper fra tredjepart.
 • Appen respekterer policyen for ikke-caching og ikke-nedlasting i henhold til vilkårene for bruk av SoundCloud API.

Last ned den fra Microsoft Store.

3] VLC for Windows 10

Dette er en mediespiller som er full av overraskelser. Du kan ikke bare bruke den til Video og Audio, men også for Podcasts som er innebygd i spilleren.

 • Åpne VLC Media Player> Klikk på Vis-menyen> Velg spilleliste> Internett> Podcasts
 • Her kan du klikke på + -knappen og du kan abonnere på en podcast ved å kopiere og lime inn nettadressen i vinduet.

Dette er bra nok til å streame podcaster på nettet, men kan ikke passe som den eneste podcast-appen for deg. En av hovedårsakene er at den ikke finner nye episoder for å søke, og for det andre er det ikke mulig å cache episodene for offline lytte.

4] Hørbar fra Amazon

Audible er fra Amazon-selskapet. Mens det er kjent å høre på e-bøker, tilbyr det en funksjon som kalles som kanaler. Det tilbyr deg tonnevis av podcaster som du kan følge, abonnere og lytte selv i frakoblet modus. Når det er sagt, trenger du Amazon Prime-abonnement for å bruke det.

Last ned lydbøker for hørbar her.

5] iTunes for Windows:

Hvis du holder en Apple-enhet, elsker å høre på podcaster på farten, og vil ha det samme her. iTunes gir mening for deg. Tilgjengelig for Windows.

Du kan laste ned individuelle podcast-episoder, abonnere på nye episoder, og den kan automatisk lastes ned for deg når de blir tilgjengelige. Når du er i iTunes Store, klikker du på Podcasts menyelementet, og deretter bla gjennom kategoriene eller søk. Når du har funnet podcasten din, kan du lytte eller abonnere eller få en bestemt episode. Last ned Itunes fra apple.com.

Windows 10 har et begrenset antall Podcast-apper, og valgene er derfor ganske begrenset. Apper som Grover Pro gjør imidlertid mye forskjell. Gi oss beskjed om hvilken du bruker.

Relaterte innlegg:

 • iOS-enheten vises ikke i iTunes for Windows 10
 • iTunes for Windows PC - Last ned og gjennomgang
 • Løs på iTunes High CPU-bruk på Windows 10
 • 5 Tips og triks i Windows Media Player du kanskje ikke er klar over
 • 3 populære Podcast Apps for Windows 10 Mobile

Link
Plus
Send
Send
Pin