Skip to main content

Beste Pinball spill apps for Windows 10 PC

Beste Pinball spill apps for Windows 10 PC

Geoffrey Carr

Pinball spill har vært en av de eldste sjangrene i spillmarkedet. Kanskje den eneste grunnen til at spillet fortsatt beholder sin prioritet er at den aldri hadde tilstrekkelig konkurranse. Vi spiller Pinball når vi kjeder oss og trenger noe å drepe tid - ikke som et seriøst spill. Mens den klassiske Pinball var en raseri, er de nyere versjonene en forbedring.

3D Pinball var et av de mest populære spillene på en hvilken som helst Windows XP-maskin. Men Microsoft bestemte seg for å slippe det fra nyere Windows-versjoner. Det er imidlertid en hack som lar deg få det klassiske 3D Pinball spillet på din Windows 10/8/7 PC. Men hvis du ser etter Windows-apper, så er dette innlegget for deg.

Pinball spill apps for Windows 10

La oss se på de 5 beste Pinball-spillappene for Windows 10 som er tilgjengelige i Microsoft Store.

Pinball Star

Vi kunne godt huske de gode gamle dager da Pinball var et in-build spill på hver Windows PC. Det alternativet ble fjernet for de senere versjoner på grunn av hvilke irritert de fleste Pinball-elskere. Pinball Star er nettopp det samme spillet, med forskjellen at den kan lastes ned fra Microsoft-butikken i stedet for å være en standard app. Interessant, til tross for de mange versjonene av Pinball, er Pinball Star fortsatt den mest nedlastede. Kanskje kan det aldri finne en lignende konkurranse.

Cool Pinball Game

The Cool Pinball Game er en variant av den opprinnelige Pinball, men ganske forskjellig med spillingen, samtidig som det går i utgangspunktet. I stedet for å skyte den lille ballen fra bunnen, blir ballen falt fra toppen med boble-type begrensninger som hindrer banen. Brukeren kan kontrollere nedre skodder og de må holde ballen fra å falle. Annet enn det, har oppsettet et rødt diamantaktig symbol som fungerer som tidsbegrenser. Brukeren må fortsette å målrette mot det for å fortsette å presse tidsgrensen ytterligere. Få spillet fra Microsoft-butikken her.

Pinball Shooter

Pinball shooter er en lettere variant til den opprinnelige Pinball. Spillet er enkelt - bruk skodder på bunnen for å styre ballen for å slå de gyldne stjernene. Hver hit legger til poeng og spillet har en tidsbegrensning. Det er hindringer i mellom som forandrer banen til ballen. Sjekk dette spillet fra Microsoft Store.

Slingpin

Slingpin er definitivt ikke en av de vanlige Pinball-spillene. Med tennis ballkanoner, sprengstoff, magneter, lasere, pinball støtfangere, etc. Denne morsomme arkade / puslespillet innebærer å smadre hindringene og lage poeng. Spillet er tilgjengelig fra Microsoft-butikken her.

Momonga Pinball Adventures

Dette er et av de spillene med en historie, men holder grunnleggende temaet relatert til Pinball. Et perfekt spill for barn, bruker Momonga Pinball Adventures en flygende ekorn i stedet for de vanlige små ballene. Hele spillet innebærer søte dyr og 3 forskjellige "verdener" der ekorn må gjøre poeng. De 3 hovedpersonene er Momo, Fry og Panda. Bekjempe de onde uglene. Hvis du liker det, last det ned fra Microsoft-butikken her.

Hvilken foretrekker du?

Link
Plus
Send
Send
Pin