Skip to main content

Beste mote spill apps for Windows 10

Beste mote spill apps for Windows 10

Geoffrey Carr

Den nylige sporen i mote spill kan godt tilskrives det faktum at produsenter har fokusert på sektoren når og da de så sitt omfang. Siden Barbie-epoken, interessen i mote spill var åpenbart, men det ble utforsket av app markedet sent.

Mote spill apps for Windows 10

Her er listen over topp 10 jenter / kvinners mote spill for Windows 10:

BFF High School Fashion

For de som ikke visste, betyr BFF beste venn for alltid, noe hver videregående har hatt. Spillet av dette spillet er at tre populære jenter Natalie, Katie og Cindy er ganske populære i karakterens high school. Karakteren må kle seg godt og bruke stilstilstanden til å bli venner med disse tre populære jentene. Det lar brukerne velge sine antrekk, sko, vesker, klær, etc. Etter det blir de invitert til glamorøse arrangementer. Liker det? Last ned den fra Microsoft-butikken her.

Fashion Shopping Mall

Fashion Shopping Mall handler ikke om mote i seg selv, men gjenoppbygger et kjøpesenter ødelagt av en sjalu konkurrent. Historien er at shopaholics var veldig glad i Fashion Shopping Mall. En sjalu konkurrent kom, ødela kjøpesenteret og stjal pengene. Han prøvde å stjele alle tegningene også, men glemte en. Nå har offentligheten den planen som de må gjenoppbygge kjøpesenteret med alle merker og tilbehør. Få dette interessante spillet fra Microsoft-butikken.

Elsa Fashion

Queen Elsas søster Anna oppfordrer henne til å delta i et moteshow. Det er en god sak - å hjelpe snømennene til å smelte. For å hjelpe til med den gode sak, må vi hjelpe Elsa med å klare seg godt. Du kan dukke henne opp i det beste av kjoler eller glitrende kjoler. Men sørg for å gjøre det på riktig måte, siden brukeren får poeng for å kle seg godt, ikke kle seg mye. Så ikke la Elsa se ut som en isbrikke. Spillet er tilgjengelig i Microsoft App Store her.

Neste topp mote

I dette spillet inviteres en stilig og aspirerende modell til neste toppmodellmote. Hun må imponere dommerne og vinne konkurransen. Det er opp til spilleren å bruke moteferdighetene hennes og hjelpe karakterkjole så godt som mulig og vinne arrangementet. Next Top Fashion er tilgjengelig på Microsofts butikk her.

Magisk frisørsalong

Spilleren antar rollen til eieren av en frisørsalong. Hun må gi kunden sin "hårklipp av drømmene sine." Kundene foreslår nøyaktig form og stil de vil ha, og du har alle verktøyene for jobben din. Hjelp kutte og farg håret riktig. Ikke bekymre deg hvis du kutter det for mye fordi du kan bruke håret til å vokse til å vokse det tilbake (jeg vet at det er dumt, men det er en del av spillet). Når du går videre på nivået, mister du et verktøy som gjør jobben din tøffere. For mer informasjon, se appsiden her.

Kle seg: kongelig bryllup

The Dress Up: Royal Wedding spillet handler om å kle opp en kongelig prinsesse på en fashionabel måte for bryllupet hennes. Hjelp henne med sminke, kjoler, hår, etc. Dette er ikke en konkurranse, men bare et morsomt spill hvor du kan pryde prinsessen din etter dine ønsker. Last ned den fra Microsoft App Store her.

Kle seg: Rapunzel

Dette spillet dreier seg om den typiske historien om Rapunzel. Historien er at denne onde gamle kvinnen Mother Gothel hoards en magisk blomst som hjelper henne å forbli ungdommelig. Men når den gravide dronningen blir syk, trenger hun blomsten som medisin. Nå da blomsten ble brukt av dronningen, mistet Gothel blomsten, så vel som hennes sjanse til å bruke den. Dronningen gir en vakker prinsesse Rapunzel, hvis hår beholder egenskapene til blomsten. Den onde gamle mor Gothel kidnapper prinsessen og begrenser henne til et tårn. Nå må spilleren kle henne i inneslutning. Hvis du liker det, ta det fra Microsoft-butikken her.

Kle seg: disney kjole

Spillet Dress Up: Disney Gown innebærer å kle opp dine favoritt Disney prinsesser og hjelpe dem med frisyrer, makeover, sko, etc. Den beste kjole vinner spillet. Få dette spillet fra Microsofts butikk her.

Magazine Cover Girl

Annet enn moteshow, Magazine dekker er trapp-til-suksess for aspirerende modeller. Magazine Cover Girl-spillet har toppmagasiner, og spilleren trenger å kle modellene så godt som mulig for å vinne spillet. Den er tilgjengelig i Microsoft Store.

Min snakkende Angela

Interessant, karakteren av spillet er en katt som heter Angela, som må kle seg. Dette vanedannende søte spillet innebærer å utforske Angelas verden og tilpasse henne sminke, frisyre, mote, etc. Dette livsstilspillet er en av de mest nedlastede spillene blant motene. Å være PRIVO-sertifisert, er det for spillere i alle aldersgrupper. Til tross for å være en sosial app, er det trygt for barn. Last ned spillet fra Microsoft Store her.

Gi oss beskjed hvis vi savnet noen.

Link
Plus
Send
Send
Pin