Skip to main content

Hvordan finne ut om Microsoft Services er nede eller ikke

Hvordan finne ut om Microsoft Services er nede eller ikke

Geoffrey Carr

Problemer kan komme ubudne, og Microsoft autentiseringsproblem er et tilfelle i punkt. Det har nylig truffet flere viktige tjenester i selskapet som Office 365, Outlook.com, OneDrive, Skype, XBox Live, Microsoft Azure, etc. Tjenestene enten sluttet å svare på brukerens forespørsel eller rettet brukere til en tom side, viser en feilmelding at deres konto ikke eksisterer.

Etter noen forsinkelser ble tjenestene restaurert. Det som var verdt å merke seg om serviceavbruddene var om problemet var regionsspesifikt eller utbredt. For eksempel, Outlook, var e-posttjenesten nede i Europa og nordøstlige USA. XboxLive-tjenester syntes også å ha blitt påvirket i de samme regionene. Skype, hit i Japan og den amerikanske østkysten. Dette bringer tydeligvis fokus på et hovedspørsmål - er det noen måte å finne ut om Microsoft-tjenester er nede eller ikke? Absolutt er det!

Du kan sjekke eller Få driftsstatus aktivitet for å avgjøre om operasjonen forespurt av den aktiviteten har lyktes, mislyktes eller fortsatt er i gang.

Kontroller driftsstatus for Microsoft Services

Er Outlook.com, Skype, OneDrive eller Xbox Live nede? Er det et Azure eller Office 365 utbrudd? Kontroller driftsstatusen til Microsoft Services ved hjelp av disse koblingene. De Få driftsstatus Aktiviteten brukes til å få status for den angitte operasjonen (Azure, Office 365, Outlook.com, OneDrive, Skype, XBox Live, etc.).

1] Kontroller Azur status

Du kan få Driftsstatus for Azure ved å besøke sin Status side. Den presenterer en regionvis rapport (Amerika, Europa og Asia Pacific) og viser statusen som vist på skjermbildet nedenfor.

  1. Flink
  2. Advarsel
  3. Feil
  4. Informasjon.

For målrettede meldinger om helsen til Azure-ressurser og tilpasning av varsler, kan brukere besøke Azure-portalen.

2] Kontroller Office 365, Skype, OneDrive status

Office 365 inneholder online og offline versjoner av Microsoft Office, Skype for Business (tidligere: Lync) og OneDrive, samt onlineversjoner av Sharepoint, Exchange og Project. Du kan sjekke eller verifisere Kontor 365 tjenestehelse status ved å besøke her.

Der kan du sjekke helsestatusen for Office 365-tjenesten ved å skrive inn Microsoft-legitimasjonene dine. Siden gir informasjon om standard de siste syv dagene.

3] Er Xbox Live nede

xbox Live er en online multiplayer gaming og digital media leveringsplattform, tilgjengelig på Xbox 360 spillkonsoll, Windows PCer og Windows Phone enheter. Hvis du har problemer med å starte opp digitale spill og logge inn på Xbox Live, kan du sjekke online spillinfrastrukturen ved å besøke den status side. Der kan du sjekke statusen for tjenester, nettsteder, spill og programmer som er oppført under Xbox Live Status.

4] Er Outlook.com nede

På samme måte, Outlook.com-status dashbordet indikerer om tjenesten er nede for brukere eller ikke, spesielt de som bruker Windows Mail, Outlook Connector, MSN Premium klient Windows Phone og Windows Mail Client. For å sjekke dette, besøk det portal Service Status-siden. Her kan du sjekke statusen for tjenestene som er i gang.

Vil du dele erfaringene dine med den siste Microsoft-tjenesten? Eller ønsker du å gi tilbakemelding? Vennligst gjør det i kommentarfeltet nedenfor.

Relaterte innlegg:

  • Gratis Skype Call Recorder for Windows, for å ta opp Skype video og lydanrop
  • Microsoft Office 2013 | Office 365 utgaver og priser forklart
  • Slik kjører du blazingly rask WordPress på Microsoft Azure
  • Feilsøk Microsoft Outlook-problemer som å fryse, korrupte PST, Profil, Add-in, osv
  • Microsoft Remote Connectivity Analyzer: Feilsøk Office 365 Apps & Services-problemer

Link
Plus
Send
Send
Pin