Skip to main content

Oppstart Sentinel: Kontroller, administrer, deaktiver Windows Oppstartsprogrammer

Oppstart Sentinel: Kontroller, administrer, deaktiver Windows Oppstartsprogrammer

Geoffrey Carr

Er du lei av å se datamaskinens oppstart? Ikke bekymre deg, du er ikke den eneste. Uansett hvor god du er på å holde datamaskinen oppdatert og ren, slår alle datamaskiner seg ned etter en tid. Selv om det er mange mulige årsaker til at datamaskinen startes sakte, er den vanligste årsaken all programvaren som prøver å kjøre med Windows-oppstarten.

Som du bruker datasystemet; mange drivere, programmer og enheter blir installert på PC, noe som gjør oppstartsprosessen enda lenger. Det senker oppstartstiden ytterligere. Hvis datamaskinen tar mer enn 5 minutter å starte opp, er det på tide at du begynner å bruke et verktøy som gjør datamaskinen oppstart mye raskere.

Oppstart Sentinel

Det er mange forskjellige oppstartsprogrammer for Windows, men i dag vurderer jeg Oppstart Sentinel. Som et fullstendig utviklet og detaljert optimaliseringsverktøy gir Startup Sentinel detaljert informasjon om programmer og tjenester som starter med Windows-datasystemet. Den analyserer appene som kjører ved oppstart av Windows, og hjelper å klassifisere de som ikke er viktige og kan deaktiveres.

Last ned Startup Sentinel var ekstremt enkelt, og heldigvis lastet jeg ned lite versjon av programvaren, og derfor forsøkte utgiverne ikke å presse tilleggsprogramvare på PCen min. Det er et lett og lite program og begynner å skanne datasystemet umiddelbart når det åpnes.

Innen noen få sekunder viser programmet hele listen over programmene som kjører med oppstart av datamaskinsystemet. Listen er svært omfattende og viser plasseringen av søknaden, navnet og kommandoen, forklarer formålet med hvert program og tjeneste.

Deaktiver Windows Oppstartsprogrammer

Oppstart Sentinel hjelper deg med å deaktivere oppstartsprogrammer. Den har også mulighet til å legge til filer i "Svart liste" og "Hvit liste". Hvis du ikke vil at et program skal komme inn i oppstartslisten igjen, kan du legge det til i svartelisten. Det kan også vise deg detaljert logg av oppstart i en .txt-fil.

I et nøtteskall er Startup Sentinel et fint gratis verktøy. Den eneste funksjonen som mangler i henhold til meg, er "Gjenopprett funksjon". Det bør være en gjenopprettingsfunksjon hvis vi fjerner noe program ved en feil. Videre er det ingen hjelpefil, men 'Om' -knappen viser koblingene til utviklerens nettsted og forum som er ganske nyttig.

Du kan laste ned programvaren her. Pass på at du laster ned Lite-versjonen fra nedlastingssiden.

Disse kan også interessere deg:

  1. Plassering eller bane i oppstartsmappen i Windows
  2. Windows-oppstartspass
  3. Slik forsinker du oppstartsprogrammer i Windows
  4. Løsning: Deaktiverte oppstart kjøres ikke etter at de er aktivert på nytt i Windows
  5. Utforsk SELV de mest uklare oppstartslokalene i Windows.

Relaterte innlegg:

  • Gjør Windows 10 Start, Kjør, Avslutt Faster
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Chameleon Startup Manager: Deaktiver, Fjern, Administrer, Legg til oppstartsposter
  • Kontroller, Endre, Administrer, Deaktiver oppstartsprogrammer i Windows 10/8/7
  • Sikker oppstart: Review, Manage, Control Windows oppstartsprogrammer

Link
Plus
Send
Send
Pin