Skip to main content

Visste du at Facebook har innebygde snarveier?

Visste du at Facebook har innebygde snarveier?

Geoffrey Carr

Jeg brukte litt tid på å surfe rundt Facebook i dag (når jeg la merke til at de har noen hurtigtaster for å navigere rundt på nettstedet ved hjelp av tastaturet, så jeg legger sammen en liste for alle.

Merk: For hver av disse snarveiene, hvis du bruker Firefox, må du bruke Shift + Alt i stedet for bare Alt, og for Internet Explorer må du trykke Enter-tasten etter snarveien for å utløse den. Hvis du bruker en Mac, må du bruke Ctrl + Opt i stedet for Alt.

Ny melding: Alt + M

Denne snarveien ser ikke ut til å fungere i Internet Explorer i det hele tatt, men hvis du bruker Google Chrome eller Firefox, bør det fungere bra, selv om Firefox vil bruke Shift + Alt + M i stedet.

Søkeboks: Alt +?

Denne snarveien er den samme i Chrome og Internet Explorer, men er Shift + Alt +? i Firefox-det er virkelig en veldig nyttig snarvei, siden søkeboksen gir deg tilgang til alle vennene dine enkelt.

Hjemmeside: Alt + 1

Denne snarveien tar deg til hjemmesiden din - hvis du er i Firefox er det Shift + Alt + 1 og IE er Alt + 1 og deretter Enter.

Din profil: Alt + 2

Denne snarveien tar deg til profilsiden din. Hvis du er i Firefox, er det Shift + Alt + 2 og IE er Alt + 2 og deretter Enter.

Vennforespørsler: Alt + 3

Denne snarveien er noe ubrukelig med mindre du er den mest populære personen i verden, da den åpner vennens forespørselsside. Hvis du er i Firefox, er det Shift + Alt + 3 og IE er Alt + 3 og deretter Enter.

Meldinger: Alt + 4

Denne snarveien åpner meldingsdialogen. Hvis du er i Firefox, er det Shift + Alt + 4 og IE er Alt + 4 og deretter Enter.

Varsler: Alt + 5

Denne snarveien åpner meldingsdialogen. Hvis du er i Firefox, er det Shift + Alt + 5 og IE er Alt + 5 og deretter Enter.

Det er et par andre hurtigtaster, for Alt + 6 til og med 0 på tastaturet, som tar deg til innstillingene, personvernet, vilkårene, og hjelpesidene.

Link
Plus
Send
Send
Pin