Skip to main content

CyberGhost VPN Review: Beskytt din online identitet og personvern

CyberGhost VPN Review: Beskytt din online identitet og personvern

Geoffrey Carr

CyberGhost VPN er en anonymitetsprogramvare for Windows, som vil hjelpe deg med å skjule og beskytte din online identitet og personvern. I dag, på internett, er alt mulig - selv datamaskinen blir hacket og dataene dine ble stjålet. Som et resultat har anonymitet over internett blitt et must! Når du er anonym bruker, kan du skjule din IP-adresse, og ingen kan stjele din private informasjon fra din PC, og dermed kan du beskytte din online identitet og beskytte datamaskinen mot hacking!

Det er forskjellige måter å surfe på nettet anonymt. En er ved bruker en proxy og den andre er ved Endre DNS-serverne dine. Disse prosedyrene er ikke veldig enkle for ikke-nektige brukere. Men her er en gratis VPN-programvare som kan gi deg anonymitet med bare ett enkelt klikk.

CyberGhost VPN Review

CyberGhost er en anonymitet VPN løsning for Windows som helt gjemmer og beskytter identiteten din på nettet. CyberGhost er tilgjengelig i to varianter, CyberGhost Premium Plus og CyberGhost Free. Funksjonene er som følger:

CyberGhost Gratis VPN-funksjoner:

 • Pakken for svært sporadiske surfere.
 • Inkluderer kun 1 GB trafikk / måned
 • Tilgang til gratis servere - som kan være sakte
 • Begrenset tilgjengelighet med ventetider
 • Tvunget frakobling etter 6 timer
 • Båndbredde begrenset til bare 2 Mbps.

CyberGhost Premium Plus VPN-funksjoner:

 • CyberGhost Premium Plus VPN er en pakke for hyppige surfere og faste Internett-brukere for å tilfredsstille alle ønsker når det gjelder surfing, nedlasting og streaming. For alle som ønsker å bruke Internett uten begrensninger.
 • Ubegrenset trafikk
 • Ekstra beskyttelse for mobile enheter (PPTP)
 • Tilgang til gratis servere, Premium-servere og VIP-servere
 • Garantert tilgjengelighet uten ventetider
 • Inkluderer Premium-støtte

For å komme i gang, må du opprette en konto hos CyberGhost. Når du laster ned og installerer CyberGhost, blir du bedt om å opprette en konto hos CyberGhost. Du kan opprette en konto og lagre den svært konfidensielle PUK-koden fra selve siden. Når du har opprettet kontoen, og du har logget inn med den, vil du se en knapp, som sier "Koble til VPN". Etter at du har klikket på knappen, vil du være koblet til CyberGhost-serverne, og din online identitet ville være helt skjult. Husk å koble til et VPN kan ta et minutt eller to.

Jeg tenkte på å teste denne tjenesten. Så her er testresultatene for deg!

Anonymitetstest

Appen fungerer veldig bra i anonymizing datamaskinen min. Det endret helt IP-adressen min.

På testingstidspunktet var jeg i India, og jeg var koblet til Nord-Amerika-serverne. Jeg sjekket IP-adressen min (www.whatismyipaddress.com) før du koblet til VPN og etter tilkobling til VPN. Begge IP-ene var forskjellige.

E-posttest

Mitt gjetning var riktig - denne appen støtter ikke e-postprotokoller. Jeg mener, du kan ikke sende epost anonymt med denne programvaren. Du må legge til et unntak for e-postprotokollene dine, ellers ville du ikke kunne sende e-post fra din PC!

Når du har lagt til et unntak for din e-postleverandør, vil du være koblet til e-posttjenesten med din egen IP-adresse og IKKE med noen annen anonym IP.

Hvis du vil legge til en unntak, åpner du CyberGhost og klikker på Innstillinger. Under kategorien "Unntak", klikk på "Adding e-mail server" knappen. Her kan du legge til unntak for e-postene dine.

Hvis du er et personvernbevisst individ som ønsker å holde lokasjonen privat og hemmelig, vil jeg sterkt anbefale at du sjekker CyberGhost, som er rask og anses å være en av de beste programvarene.

Kjøp CyberGhost VPN

CyberGhost Premium VPN for 5 enheter koster $ 84 i 2 år, men andre alternativer er også tilgjengelig .. Du kan kjøp CyberGhost Premium VPN fra nettbutikken og vær trygg og privat.

CyberGhost Premium versjon er veldig nyttig programvare og hvis du virkelig vil se sine magiske funksjoner, kan du benytte dette eksklusive tilbudet til TheWindowsClub-brukere fra Cyberghost som inkluderer en

 1. 3 års premium abonnement KUN for 99 $ dvs. stor sparring på 332,64 $
 2. Plus en bonus GRATIS 1 års McAfee-abonnement verdt 89,99 $ (Til lager sist).

De tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-policy.

Jeg bruker CyberGhost på min Windows-skrivebord, bærbare datamaskiner, så vel som min Android-telefon og iPhone.

Hold deg trygg, surf anonymt!

Link
Plus
Send
Send
Pin