Skip to main content

Gjør Outlook raskere ved å deaktivere unødvendige tillegg

Gjør Outlook raskere ved å deaktivere unødvendige tillegg

Geoffrey Carr

Hvis Microsoft Outlook laster tregere enn smuss og henger hver gang du prøver å gjøre noe, er det en veldig god sjanse for at problemet ditt er en Outlook-plugin-modulen, men det er lett å deaktivere dem.

Du vil være forsiktig så du ikke deaktiverer et tillegg som du faktisk trenger, men jeg har brukt denne teknikken mange ganger gjennom årene for å få Outlook til å kjøre mye raskere.

Deaktiver Outlook Add-ons

Åpne Trustsenteret ved å navigere til Verktøy -> Trust Center på menyen.

Velg Tilføy i den venstre ruten, og deretter nederst i vinduet ser du en knapp som lar deg administrere dine COM-tillegg.

Fra dette vinduet kan du deaktivere alt du ikke bruker. Min anbefaling vil være å begynne med bare å deaktivere ikke-Microsoft-tillegg, start på nytt Outlook og se om det løser forsinkelsesproblemer.

Du vil legge merke til at noen av tilleggene i listen ikke lar deg fjerne dem under Windows 7 eller Vista, for eksempel hvis du vil fjerne Microsoft Outlook Mobile Service, som lar deg sende tekstmeldinger til mobiltelefoner - Du må lukke Outlook og åpne den på nytt som administrator.

Hvis du bruker Windows 7 og har den festet til oppgavelinjen, kan du lukke Outlook og deretter holde nede Ctrl + Shift-tastene mens du klikker på oppgavelinjeikonet. Gjenta trinnene ovenfor, og du bør kunne fjerne de andre tilleggene uten problemer.

Link
Plus
Send
Send
Pin