Skip to main content

Vår titt på Microsoft Security Essentials Beta

Vår titt på Microsoft Security Essentials Beta

Geoffrey Carr

Microsoft Security Essentials (tidligere kode som heter Morro) beta ble utgitt i går, og her skal vi se på hva du kan forvente. Dette siste sikkerhetstilbudet fra Redmond er et Antivirus-verktøy som er ment å løpe sammen med Windows Defender og Firewall for å erstatte OneCare.

Bruke Security Essentials

Installasjonen er rask og enkel etter installasjonsveiviseren. Nedlastingsfilen er mindre enn 8 MB og er lett på systemressurser sammenlignet med andre Antivirus-verktøy der ute.

Du må validere din kopi av Windows når du installerer.

Etter validering og installering av programmet kan du sjekke om oppdateringer og skanne systemet med en gang.

Du får en fremdriftsoppdateringsskjerm mens du kjører databasen oppdateringer.

Brukergrensesnittet er intuitivt og pent lagt ut og gjør det enkelt å bli beskyttet med en gang. Du kan velge mellom Hurtig, Full og tilpasset skanning, og sanntidsbeskyttelse er aktivert som standard.

Gå inn på fanen Innstillinger for å tilpasse skanneplanen.

Endre innstillinger for sanntidsbeskyttelse eller deaktiver den i innstillinger.

I Innstillinger kan du også endre Microsoft SpyNet-medlemskap der Basic er aktivert som standard. Hvis du velger Avansert medlemskap, sendes mye mer data til Microsoft, inkludert steder, filnavn og mer informasjon om potensiell skadelig programvare. Hvis du er bekymret for mengden data som sendes, bør du sjekke ut deres personvernerklæring.

Når en skanning er fullført, vil du se resultatene i hovedskjermen.

Total Security Essentials utfører rask skanning og lyser på systemressurser. Vi kjørte den på en Windows 7 (32-bit) maskin med en Intel Dual Core-prosessor og 3 GB RAM, og alt kjørte jevnt.

Ifølge deres nettsted tilbyr de kun 75.000 beta-eksemplarer, og du må registrere deg for en Microsoft Connect-konto for å få den. Hvis du er en tidlig adopter og vil gjerne prøve beta klikker du linken nedenfor før den ikke er tilgjengelig. Akkurat nå er den offisielle utgivelsen planlagt for en stund i september.

Microsoft Security Essentials

Link
Plus
Send
Send
Pin