Skip to main content

Løs opp problemer med Google Chrome-svart skjerm på Windows 10/8/7

Løs opp problemer med Google Chrome-svart skjerm på Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Google Chrome til tider kan det vises en svart skjerm på Windows 10/8/7-datamaskinen. Hvis du ofte møter Google Chrome-problemer med svart skjerm, er det noen tips som kan hjelpe deg med å løse problemet.

Google Chrome-problemer med svart skjerm

Det er mange grunner til hvorfor Google Chrome kan vise en svart skjerm på Windows. Prøv disse forslagene etter å ha gått gjennom listen og se hvilke som kan gjelde i ditt tilfelle. For å kunne arbeide må du kanskje kjøre Chrome med tillegg og utvidelser deaktivert.

1] Deaktiver nettleserutvidelser

Utvidelser kan forårsake problemer. I mitt tilfelle var det LastPass for Chrome-utvidelsen som skapte alle problemene. Så hvis du har installert noen utvidelser på Google Chrome, og du får problemet med svart skjerm, kan du deaktivere alle utvidelsene og kontrollere om det løser problemet eller ikke. Hvis den løser, må du aktivere de installerte tilleggene en for en for å finne ut av skyldige. Etter at du har funnet ut det, kan du enten installere det på nytt eller fjerne det permanent.

2] Deaktiver Hardware Acceleration

Som standard bruker Google Chrome maskinvareaccelerasjon for bedre ytelse. Men noen ganger kan maskinvaren din (mer spesifikt GPU) ikke klare kravene. Derfor kan du se svarte skjermer. I dette tilfellet kan du prøve å deaktivere maskinvareaccelerasjon fra Chrome Settings-panelet. For det, åpne Google Chrome-innstillingssiden> klikk på Avansert knappen for å utvide flere alternativer> finne ut "Bruk maskinvareakselerasjon når det er tilgjengelig"Alternativet og deaktiver det.

Sjekk nå om nettleseren din fungerer jevnt eller ikke.

3] Deaktiver Chrome-flagg

Hvis du bruker Chrome i lang tid, kan du kanskje vite at det er noen innstillinger tilgjengelige i Chrome: // flags side. Du må deaktivere noen flagg for å sjekke om problemet forblir eller ikke. For det, åpne siden ved å skrive inn chrome: // flags i nettadresselinjen. Deretter ser du etter følgende flagg og deaktiverer dem:

  • GPU-komposisjon på alle sider
  • Gjenget sammensetning
  • Vis SHOW presenterer med GD

Du kan ikke finne "GPU-komposisjon på alle sider" og "Gjør Vis presentasjoner med GD" i alle versjoner. Når du har deaktivert, start på nytt nettleseren og sjekk.

4] Last ned / installer / oppdater Adobe Flash Player

Hvis du ikke har lastet ned Adobe Flash Player på datamaskinen din ennå, er det på tide å gjøre det. Hvis du har en eldre versjon av denne appen, bør du også vurdere å oppdatere den med en gang.

5] Tilbakestill / Sett på nytt Google Chrome

Hvis ingen av løsningene virker for deg, er dette trolig det siste du kan gjøre. Tilbakestill Google Chrome-nettleseren og sjekk om den fungerer eller ikke. Hvis ikke, bør du avinstallere det helt og deretter installere det på nytt.

Håper noe her hjelper deg med å fikse problemet med svart skjerm på Google Chrome.

Link
Plus
Send
Send
Pin