Skip to main content

Beste Anti Cheat programvare for Windows gaming

Beste Anti Cheat programvare for Windows gaming

Geoffrey Carr

Æreskoden er svært viktig for gameren, det være seg de som deltar i OL eller de som deltar i dataspillkonkurranse. Gaming har raskt eskalert til et yrke, og det blir viktig å sørge for at spillere ikke snyder. Du kan huske hvordan noen av oss brukte juksekoder i singleplayers modus bare for moro skyld. Hvis du gjør det i multiplayer spilleligheter, vil det imidlertid føre til mye skade både rykte og økonomisk for konkurrentene.

Anti-Cheat programvare for Windows

Siden starten har de fleste spillleverandørene, inkludert Valve, tilbudt anti-cheat-løsninger. Anti-Cheat-programvare sikrer at spillerne ikke tyder på uetiske midler for å sikre seieren. Anti-cheat-programvaren kan integreres både på spillleverandørsiden og brukerens slutt. La oss ta en titt på noen av de beste anti-cheat freeware tilgjengelig for Windows 10,

1. Battle Eye

Battle Eye tilbyr allerede sin anti-cheating beskyttelse på en uttømmende spillkatalog. Selskapet lover å jakte på hackerne og gjøre hacking stadig vanskeligere. Battle Eye vil også beskytte spillene døgnet rundt, 24 x 7, 365 dager i uken. Teamet bak kamp-øye lover også at deres spillprogramvare ikke vil forstyrre den vanlige spillingen til og med mindre noen blir fanget og spiller feil.

Bortsett fra de ovennevnte funksjonene, vil BattleEye også forbye spillerne globalt, og dette forbudet er alltid bedre og hardere karakter i motsetning til SteamID / kontoforbudet. Bortsett fra at øyeblikkelig sparker ut spillerne, tilbyr Battle Eey også et komplett Rcon administrasjonsgrensesnitt for å hjelpe admins å holde kontroll over sine servere. Pålitelighet ser også ut til å være relativt høy siden arkitekturen er uavhengig av tredjeparts nettverksforbindelser.

2. Punkbuster fra jevnbalanse

Punkbuster er i anti-cheat-virksomheten fra de siste 15 årene, og de støtter et flertall av spilltitlene. The Punkbuster benytter spillespesifikk cheatforskning og -detektering sammen med sanntids kontinuerlig minnesskanning under spill. Oppdateringene er gjort i bakgrunnen, og Punkbuster tilbyr også de administrative verktøyene som skjermbilder, forbudslister.

Den eneste ulempen jeg kan se nå er at Punkbuster ser ut til å være treg i å legge til støtte for de nyere spilltitlene. Punkbuster på Windows-operativsystemet krever to løpende tjenester (PnkBstrA og PnkBstrB) som begge må installeres manuelt.

3. VAC (Valve Anti Cheat System)

Steam-plattformen fra Valve er en av de mest populære multiplayer spillplattformene. Faktisk var det ved hjelp av Steam at spill som Counter-Strike var så populære. Valve Anti Cheat System-forbudet er permanent, uforhandlingsbart, og de kan ikke tilbakekalle til og med av Steam Support. Spillerne vil imidlertid fortsatt kunne klage på et bestemt VAC-forbud.

Skaperen av VAC forsvarer oss tydeligvis mot bruk av tilpassede skinn eller noe spillmodifisering, da det kan øke det røde flagget. Man bør også være forsiktig når du spiller på offentlige datamaskiner som noen andre kan ha installert juksprogramvare. I de fleste tilfeller forkaster hackere ondsinnet fusk for å få andre forbudt.

TruPlay Anti-Cheat System i Windows 10

Microsoft inkluderte sitt eget TruePlay anti-cheat-funksjonverktøy som startet fra Windows 10 v1709. Verktøyet samler dataene i spill og genererer varsler hvis noe er galt. Informasjonen sendes da til utvikleren og kontoen er straks utestengt. Microsoft har allerede begynt å gjøre APIen tilgjengelig for utviklere og er som standard aktivert for alle spillene i Microsoft Store-spillene.

Link
Plus
Send
Send
Pin