Skip to main content

Slik får du DreamScene Animated Desktops tilbake i Windows 7

Slik får du DreamScene Animated Desktops tilbake i Windows 7

Geoffrey Carr

Windows DreamScene var en flott funksjon i Windows Vista, som tillot deg å sette videoer som bakgrunnsbilder, men dessverre ble det erstattet av en lysbildeseriefunksjon i Windows 7. Slik får du det tilbake.

For eksempel kan du sette et levende akvarium på skrivebordet ditt som bildet ovenfor. Heldigvis skjønt, vi vet bare en måte å bringe den tilbake til Windows 7. Ingen mer statisk klemme for skrivebordet ditt; Nå må ikke tapetet ditt bare stå stille, og det kan bli animert og danse rundt.

Legge til DreamScence Tilbake til Windows 7

Vi vil bruke et verktøy kalt "Windows 7 DreamScene Activator", nedlastingskoblingen er tilgjengelig nederst i artikkelen. Etter å ha lastet ned filen, trekk den ut et sted. Etter utpakking, høyreklikk Windows 7 DreamScene Activator og velg "Kjør som administrator".

Programmet trenger ikke installasjon, så det starter umiddelbart. Programmets grensesnitt trenger ikke noe forklaring, du har bare truffet "Aktiver DreamScene" -knappen og alt er bra.

Nå er DreamScene aktivert og klar. For å bruke DreamScene høyreklikker du bare på en videofil og velger "Sett som bakgrunn".

Bare vær sikker på at videofilen er .mpg eller .wmv fordi programmet støtter bare de to filformatene. Du kan legge inn hvilken som helst video du har på datamaskinen din, eller du kan laste ned mer fra Internett. Lenke til DreamScene-videosiden er gitt nederst i artikkelen.

Merk: Hvis ikonets skrifttypefarge ser uklar ut, endrer du bakgrunnen til solid svart fra personliggjørelse, og bruk deretter DreamScene-videoen du vil ha igjen.

Last ned DreamScene Activator [via TheWindowsClub]

Last ned flere DreamScenes [via DreamScenes]

Link
Plus
Send
Send
Pin