Skip to main content

Dumme Geek Tricks: Mål hvor langt musen din har flyttet

Dumme Geek Tricks: Mål hvor langt musen din har flyttet

Geoffrey Carr

Har du noen gang lurt på hvor langt du har flyttet musa? Du kan bli overrasket over å vite at det ikke tar lang tid før musen din faktisk har flyttet et par miles.

Takk til forummedlem ScottW, vår egen Microsoft MVP, for ideen til denne artikkelen.

Bruk musen til å måle musen

Mousotron er en liten applikasjon som måler ikke bare hvor langt du har flyttet musen, men også tastetrykk, museknapp klikk og til og med rullehjulets bruk. Den lever i systemstatusfeltet, men den har også en widget som vises på skrivebordet.

Det eneste problemet er at standardoppsettet er veldig ganske styggt ...

Hvis du går inn i oppsettet, kan du endre retningen til vertikal og bakgrunnen til ingen farger. Du vil velge riktig størrelse på skjermen din hvis du vil ha nøyaktige målinger også.

Når du har endret disse innstillingene, er vinduet mye mer behagelig å håndtere.

Og selvfølgelig minimerer den seg helt til systemstatusfeltet uansett, så det er ikke nødvendig å få den opp og løpe hele tiden.

Last ned Mousotron fra blacksunsoftware.com

Bruke KeyCounter for å telle spesifikke tastetrykk

Noen gang lurt på hvor mange ganger du treffer en bestemt nøkkel på tastaturet? En enkel liten applikasjon kalt KeyCounter vil sjekke nøyaktig hvilke nøkler du bruker, og hvor mange ganger bruker du hver enkelt.

Når du først starter programmet, vises ingenting i venstre rute. Du må enten velge en enkelt nøkkel for å overvåke, eller bare velg "Alle nøkler" -knappen og "Legg til nøkler til liste" -knappen.

Last ned KeyCounter fra donationcoder.com

Så ... hvor mange ganger har du skrevet nerd i dag?

Link
Plus
Send
Send
Pin