Skip to main content

Liste over de beste 27 tommers skjermer for Windows-datamaskinen

Liste over de beste 27 tommers skjermer for Windows-datamaskinen

Geoffrey Carr

EN 27-tommers dataskjerm var skremmende til om noen få år tilbake, men med advent av hardcore gaming og videoproduksjon som starter fra husene, ser det ut til å være ganske optimal formfaktor. Hvis du ønsker å komme inn i seriøs virksomhet på din hjemme-PC, trenger du kanskje en stor skjerm for å håndtere alle prosesser på en gang. Å få en 27-tommers skjerm kan være ganske vanskelig på grunn av kostnadene og flere tilgjengelige alternativer. Vi ser på de fem toppene som du kan velge mellom.

Beste 27 tommers skjermer for datamaskinen din

1] Dell P2715Q

En av de beste allsidige store skjermer der ute, er Dell P2715Q. Hvis du ønsker å produsere, gjengi eller vise 4k innhold, ikke se lenger. Denne skjermen har en vakker IPS-skjerm og kan roteres og svinges på alle mulige måter. Monitoroppdateringsfrekvensen på 60Hz er flott for en 4k skjerm og fører ikke til noen spøkelseeffekter eller -forsinkelser. Dette gjør det flott for filmer, spill og nesten alt du kaster på det. Omtrentlig pris: $ 699.

2] Acer Predator XB271HU

Predator XB271HU er den beste 27-tommers spillmonitoren der ute. Periode. Med en oppløsning på 2560 × 1440 piksler har denne UHD-skjermen en strålende oppdateringshastighet på 144 Hz, noe som gjør den perfekt for hardcore-spill. Hvis du har en Nvidia GPU, vil denne skjermen fungere bra med den på grunn av den innebygde Nvidia G-Sync-funksjonen. Bortsett fra spesifikasjonene, er designen på Predator killer, spesielt den røde og sorte staven som bokstavelig talt skiller seg ut. Omtrentlig pris: $ 799.

Lese: Beste trådløse mus og trådløst tastatur.

3] Dell UltraSharp U2715H

Flyttet på Dells tilbud, er Ultrasharp U2715H trolig den beste 27-tommers skjermen du kan kjøpe. Den har en ultra-tynn bezel og en UHD-skjerm, noe som gjør det enda mer uimotståelig. Skjermen er fullt justerbar, kan vippe, svinge, rotere og justere til hvilken høyde som er behagelig for deg. Omtrentlig pris: $ 649.

4] BenQ GW2765HT

En annen flott allsidig skjerm, BenQ har en UHD IPS-skjerm, to 1W høyttalere, moduser for null flimmer og lavt blått lys for å avverge øyet trøtthet og mer. For $ 330 får du en solid 27-tommers skjerm uten å gå på kompromiss med noen av de viktigste funksjonene.

5] ASUS PB277Q

Og slutt på listen er ASUS PB277Q, som har en oppløsning på 2560 × 1440 og en oppdateringshastighet på 75Hz, noe som er raskere enn de fleste av standard-TVene dine. Det har også en 1ms responstid som er omtrent like fort som det blir, så dette er en flott skjerm for spilling eller redigering av komplekse videoer eller animasjoner. Omtrentlig pris: $ 349.

Dette var alt for de topp fem 27-tommers skjermer der ute. Vi har valgt forskjellige alternativer for behov som spilling, redigering eller visning av videoer. Hvis du likte listen eller har forslag, legg igjen en kommentar nedenfor.

Ta en titt på noen av de beste interne harddiskstasjonene.

Link
Plus
Send
Send
Pin