Skip to main content

Fiks: Internet Explorer 32-bit åpnes ikke, men IE 64-bit åpnes

Fiks: Internet Explorer 32-bit åpnes ikke, men IE 64-bit åpnes

Geoffrey Carr

Vel, dette skjedde med meg, etter at jeg avinstallerte noe program. Internet Explorer 64-bit ville åpne, men IE 32-bit ville bare ikke åpne på min Windows 7 64-bit. Internet Explorer No Add-ons ville heller ikke åpne. Når jeg klikket på ikonene til disse to, ville ingenting skje; men da jeg klikket på IE 64-bit ikonet, ville det bli våren til livet.

Jeg har kanskje ikke lagt merke til det, siden jeg har ikonet for IE 64-bitet festet til oppgavelinjen, men da jeg prøvde å klikke på linkene på mine Twitter-klienter, vil ikke standardleseren, som er 32-biters Internet Explorer, åpne . Det ble heller ikke åpnet noen koblinger når jeg klikket på dem i min standard e-postklient, Windows Live Mail. Jeg ville få meldingen:

This file does not have a program associated with it for performing this action. Please install a program, or if one is already installed, create an association in the Default Programs control panel.

Jeg navigerte til Kontrollpanel Alle kontrollpanelelementer Standardprogrammer og åpnet Angi standardprogrammer. Jeg fant ut at Internet Explorer manglet her!

Hvis du også møter dette problemet, vil du kanskje prøve noen av disse feilsøkingstrinnene.

1. Åpne Angi programtilgang og datamaskininnstillinger og sett Internet Explorer som standard nettleser.

Nå ser du om Internet Explorer-oppføringen vises i boksen Standardprogrammer. Hvis det gjør det, klikk på Sett dette programmet som standard og velg alle standardene for IE. Hvis det ikke virker for deg, prøv det neste forslaget / s.

2. Kjør System File Checker. Start på nytt og etter en omstart, se om IE 32-bit åpnes.

3. Registrer de aktuelle dll- og ocx-filene på nytt og se om det hjelper. Du kan bruke Fix IE eller IE Restorator.

4. Kjør systemgjenoppretting og gjenopprette tilbake til et tidligere godt poeng. Du vil kanskje prøve å kjøre systemgjenoppretting i sikkerhetsmodus, hvis den vanlige ikke fungerer som den skal.

5. Rask sikkerhetskopier dine IE-favoritter og andre innstillinger ved hjelp av FavBackup eller MailBrowserBackup og deretter Tilbakestill Internet Explorer-innstillinger.

5. Avinstaller og deretter Installer Internet Explorer på nytt. Du må fjerne merket i boksen og klikke på OK for å gjøre det.

Jeg er sikker på at et av disse forslagene vil hjelpe deg. Når du har løst problemet, kan du ha noe å besøke Standardprogrammer og bekrefte at IE er virkelig synlig og sett Internet Explorer som standard og velg alle standardverdiene for IE.

Håper noe her hjelper deg!

Link
Plus
Send
Send
Pin