Skip to main content

Gjenopprett tapte eller glemt Outlook PST-passord med gratis gjenopprettingsverktøy

Gjenopprett tapte eller glemt Outlook PST-passord med gratis gjenopprettingsverktøy

Geoffrey Carr

Å miste eller glemme passord for Outlook PST-filer er svært vanlig. Noen ganger må folk få tilgang til filer så gamle at det bare er normalt å ikke huske passordet lenger. Hvis du går gjennom samme prøvelse og har forsøkt å gjenopprette passordet og mislyktes, vil du endelig finne den nødvendige hjelpen her. Du må allerede ha prøvd alt du kunne. Så her er noen gratis Outlook PST passordgjenoppretting programvare du kan prøve neste.

Gjenopprett glemt Outlook PST-passord

Disse gratis Outlook PST Password Recovery-verktøyene fungerer bra. Og før du bruker dem, husk å alltid ta en sikkerhetskopi av den opprinnelige filen, bare i tilfelle det blir skadet under gjenopprettingsprosessen.

Gratis Outlook PST passordgjenoppretting programvare

1] Kernel PST Password Recovery Tool

Dette gratis gjenopprettingsverktøyet fungerer Outlook 2016/2013/2010/2007/2003 / XP / 2002/2000/97 versjoner. Og denne er ganske enkel å bruke også.

  1. Installer og åpne programmet.
  2. Velg den aktuelle PST-filen.
  3. Klikk på "Gjenopprett passord".
  4. Merk ned passordet som er oppgitt.

La oss håpe det fungerer for deg. Den kan lastes ned herfra. Den frie versjonen gjenoppretter passord for små PST-filer med opptil 500 MB-størrelse bare.

2] Outlook Password Recovery verktøy nevnt på Technet

Dette Outlook Password Recovery verktøyet for å raskt låse opp eller gjenopprette Outlook PST passord og tilgang beskyttet PST-fil med Outlook postkasse. Det gjenoppretter også flerspråklig og langvarig Outlook-passord. Det gratis verktøyet hjelper til med å gjenopprette tapt passord opp til 4 siffer ASCII. Dette freeware kan støtte store PST-filer, samt skanne flere filer. Microsoft Technet sier det er freeware, men jeg lastet ned og sjekket det ut. Nedlastingskoblingen nedlastinger Voimakas Outlook Password Recovery verktøyet, som ikke er gratis! Det er bare en Demoversjon, og å bruke det; du må kjøpe den. Jeg sjekket selv deres nettsted og fant ikke linken til noen ekte gratis versjon - de alle lastet ned Demo-versjonen, dessverre. Det er oppført her på Technet. Kanskje de trenger å endre beskrivelsen for å unngå villedende nedlastere.

3] Nirsoft PstPassword

Dette er et produkt av NirSoft. Det er trygt, gratis og enkelt å bruke. Men bare Outlook 1997 til Outlook 2007-brukere kan bruke denne programvaren. Det er bare fullt funksjonelt med disse gamle versjonene. Du kan også prøve dette hvis du har Outlook 2013 eller Outlook 2016, men oppdateringen for disse versjonene var ikke så pålitelig.

PstPassword er det enkleste fordi det ikke er komplisert sett med trinn du må følge. Du trenger ikke engang å installere den. Kjør bare programmet, og det vil automatisk spore PST-filer og foreslå opptil tre passord som sannsynligvis vil tilhøre filen din. Du kan manuelt laste inn en PST-fil ved å dra og slippe filen i programvinduet. Den kan lastes ned herfra.

Vi håper at et av disse verktøyene for gjenoppretting av passord vil hjelpe deg med å gjenopprette Outlook PST-filpassordet ditt.

TIPS: Her er en liste over gratis passordgjenoppretting verktøy for Windows OS login, nettlesere, post, web, Wi-Fi, etc.

Link
Plus
Send
Send
Pin