Skip to main content

Unngå Crapware med Giveaway av dagen fri programvare

Unngå Crapware med Giveaway av dagen fri programvare

Geoffrey Carr

Giveaway av dagen er et interessant nettsted, og noen ganger tilbyr de noen anstendig programmer gratis. Det er imidlertid alltid en fangst, de prøver å inkludere crapware under appinstallasjonen. Vi viser deg hvordan du unngår ekstra søppel under installasjonsprosessen.

Det første de prøver å installere, er Software Informer. Legg merke til at de sier det er (anbefalt), og noen tror kanskje de trenger å installere dette som en del av det gratis programmet, men det gjør du ikke. Pass på at du velger Nei på denne skjermen.

Hva er Software Informer?

Det er et verktøy som er utformet for å gi deg informasjon om programvare installert på datamaskinen din når den er utdatert. Problemet er at det ikke gjør en veldig god jobb og gir flere falske positiver om oppdateringer. Hvis du vil forsikre deg om at programvaren din er oppdatert, bruk et HTG-anbefalt program som Secunia PSI som vi tidligere har dekket i denne artikkelen.

Som standard sitter den på et vanskelig sted på skrivebordet ditt og i varslingsområdet og dukker opp nye GOTD-nedlastinger. En av grunnene til at de gir å installere det, er det varsler når GOTD har et nytt program tilgjengelig ... vel, du trenger ikke det fordi det er en ny en hver dag klokka 2:00 CST.

En annen interessant ting jeg fant er at det er en Beta-versjon av programmet. Det forteller deg ikke at i det hele tatt, og jeg vet at mange brukere ikke vil ha apps fortsatt i beta-scenen på PCen.

Den andre tingen du kanskje ikke vil, er GOTD-siden lagt til i bokmerkene dine. Dette alternativet er merket som standard, så sørg for å fjerne merket i boksene hvis du ikke vil ha dem. Den vises under installasjonsskjermbildet for programvareinstallasjon, og du får se det etter den gratis appen de gir bort installasjoner. Legg merke til at det er et nytt forsøk på å installere Software Informer her også.

Konklusjon

Vi er ikke anti-GOTD da de noen ganger har kvalitetsfri kommersiell programvare. Bare vær forsiktig så du ikke installerer ekstra søppel hvis du ikke vil ha det. Du vil bli tilbudt Software Informer og bokmerkene hver gang du laster ned noe fra dem. For mer om å unngå søppel i programvareinstallasjoner, sjekk ut artikkelen vår ... Rants: Vi hater Scam of Bundled Crapware.

Link
Plus
Send
Send
Pin