Skip to main content

The Best How-To Geek Artikler for august 2011

The Best How-To Geek Artikler for august 2011

Geoffrey Carr

August har vært en travel måned her på HTG hvor vi dekket emner som å sette opp en posthumøs passord beredskapsplan, når du skal skille ut en tommelfinger, skaffe deg en første titt på brukergrensesnittet for Windows 8 og mer. Bli med oss ​​da vi ser tilbake på de mest populære artiklene fra denne siste måneden.

Merk: Artikler er oppført som # 10 til # 1.

Sett opp en posthumous passord beredskapsplan

Hvis du droppet død i dag, hvor stor en smerte ville det være for familien / eiendommen å få tilgang til datamaskinen og virtuelle kontoer? Lag en plan for å sikre at ditt digitale liv ikke er hodepine for dem.

Les artikkelen

Windows 8 brukergrensesnitt: Her er ditt første blikk på Windows Utforsker

Hvis du gjorde en liste over funksjonene du vil ha mest i Windows Utforsker, hva ville være øverst? Her ser du hva Windows 8 har å tilby for filhåndteringsoppgaver.

Les artikkelen

Windows 8 brukergrensesnitt: Her er dialogboksen Ny filkopiering / erstatting

Det er masse informasjon som plutselig strømmer ut av Microsoft om hvordan Windows 8 fungerer, og i dag forklarte de hvordan de håndterer når du kopierer filer over toppen av andre filer med samme navn.

Les artikkelen

Når skal du "Eject" Thumb Drive?

Når fjerner du trygt en enhet? Noen brukere gir forsiktighet til vinden og gir ut en hvilken som helst enhet, mens andre utfører religiøse ritualer hver gang. Her er noen tips og retningslinjer for å utøve sikkerhetsfjerning.

Les artikkelen

Uke i Geek: Fake Firefox Update inneholder Trojan

Denne uken lærte vi hvordan du konfigurerer ekstern tilgang til Android-enheten din, "Konfigurer enveisfilsynkronisering, reparer manglende oppstartsledere, og synkroniser iTunes til en Android-telefon", lært hva Wake-on-LAN er og hvordan du aktiverer det fant ut hva dine favoritt brainstorming verktøy har, det var gøy å tilpasse våre skrivebord med et Steampunk tema, og mer.

Les artikkelen

How-To Geek Guide til Komme i gang med Usenet

Hva ville BitTorrent se ut om det var lyn rask, alltid tilgjengelig, helt privat og sikker? Det ser veldig ut som Usenet. Les videre for å lære hvordan duchet Torrenting og nyt superhastigheter og utvalg på Usenet.

Les artikkelen

Den forkerte måten å få en juridisk kopi av Microsoft Office [Humoristisk bilde]

Det er en riktig måte og en feil måte å få en kopi av Microsoft Office på.

Les artikkelen

Slik løser du de mørke skyggene som ødelegger flotte bilder

Noen gang ta en av de bildene som er bra, bortsett fra en haug med skygger som ødelegger bildet? Slik redder du det skuddet og bringer detaljene tilbake ut av disse skyggene på noen få raske sekunder.

Les artikkelen

Slik konverterer du PDF-filer for enkel eBok Reading

Mange eboklesere støtter PDF-dokumenter, men dessverre er ikke alle PDF-dokumenter enkle å lese på en liten ebook-leser-skjerm. La oss ta en titt på to enkle og gratis måter å konvertere PDF-filer til hyggelig lesing.

Les artikkelen

Awesome Wi-Fi-nettverksnavn [Humoristisk bilde]

Hva er de beste, morsomme eller merkeligeste Wi-Fi-nettverksnavnene du har sett?

Les artikkelen

Link
Plus
Send
Send
Pin