Skip to main content

LangOver lar deg endre språk på en flerspråklig Windows-PC

LangOver lar deg endre språk på en flerspråklig Windows-PC

Geoffrey Carr

Hvis du har installert og aktivert mer enn ett språk på Windows-datamaskinen din, så Langover er et freeware program du kanskje vil ha på din Windows PC. Denne appen er spesielt nyttig for de som jobber med å skrive dokumenter på alternative språk hele dagen.

Endre tastaturspråket umiddelbart

La oss si at du begynner å skrive på ett språk og deretter innse at du faktisk ville ha skrevet det til en annen. I et slikt tilfelle vil LangOver la deg gjøre bryteren enkelt. Mind deg, LangOver er ikke oversettelsessoftware; det utfører bare språksøket!

Forutsatt at du har et flerspråklig arbeidsmiljø, og du skriver inn litt tekst i Notisblokk og glemmer å bruke Alt + Shift, kan det hende du merker at noen gibberiske bokstaver blir skrevet. For å fikse teksten tilbake til engelsk velg hele setningen og trykk snarveien "F10". Hele setningen konverteres tilbake til engelsk.

LangOver kan også brukes til å konvertere små bokstaver til store versjoner og omvendt. Velg teksten du ønsker å konvertere, og klikk på "Shift + F10". Hvis teksten inneholder blandede tilfeller, dømmer LangOver saken til det første tegnet og konverterer hele setningen i henhold til den.

LangOver gratis nedlasting

Du kan laste ned LangOver fra startsiden.

Link
Plus
Send
Send
Pin