Skip to main content

Kjør skjermsparer som bakgrunnsbilde i Windows 10/8/7

Kjør skjermsparer som bakgrunnsbilde i Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

I dette innlegget vil vi se hvordan du kan kjøre Skjermsparer som Bakgrunn i Windows 10/8/7 / Vista. Du vil kunne jobbe med skjermsparer som kjører i bakgrunnen. Egentlig er dette et gammelt 2008 datert innlegg fra WinVistaClub, som jeg oppdaterer og flytter her på The Windows Club. Dette tipset kan eller ikke har mye praktisk verdi, men sikkert at det kan gjøres, og det virket også på min Windows 8.1.

I Windows Vista Ultimate kan du slå videoer til bakgrunnsskjermsparere med DreamScene. DreamScene ble avsluttet senere. Men vår DreamScene Activator er fortsatt ganske populær nedlasting selv i dag.

Kjør skjermsparer som bakgrunnsbilde

I Windows 8 og Windows 7 kan du kjøre skjermsparer som skrivebordsbakgrunn, samtidig som musen kan bevege seg, uten noen tredjepartsprogram.

For å gjøre dette, åpne et kommandoprompt-vindu.

Skriv inn skjermsparerens navn, etterfulgt av bryteren / p65552 og trykk Enter. Denne bryteren for skjermspareren gjør at programmet kan kjøre selv når musen flyttes.

For eksempel å kjøre Bubbles eller Aurora skjermsparer som bakgrunnsbilde: bobler.scr / p65552 eller aurora.scr / p65552 henholdsvis.

La oss som et eksempel si at vi vil aktivere Bubbles skjermsparer.

Åpne CMD, type bobler.scr / p65552 og trykk Enter. Du vil se sin oppgavelinjeknapp i oppgavelinjen. Om noen sekunder begynner skjermspareren.

Du kan nå åpne nettleseren din, skrive notater, gå til startskjermbildet, få tilgang til Charms, WinX-menyen og så videre. Kort sagt, du kan fortsette å jobbe, med skjermsparer som kjører i bakgrunnen.

I Windows 7 og Windows Vista, Jeg husker at når skjermspareren ble aktivert, blokkerte den tilgangen til skrivebordet mitt. For å fortsette tilgangen til skrivebordet måtte jeg trykke CTRL + ALT + DEL og starte Task Manager. Ved å holde det i gang fikk jeg tilgang til og jobbet på skrivebordet mitt. Men jeg møtte ikke dette problemet på Windows 8.1.

For å avslutte skjermspareren, høyreklikk oppgavelinjen og hente opp oppgavebehandling.

Høyreklikk skjermsparingsprosessen og velg Sluttoppgave.

Det fungerte for meg på min Windows 8.1 x64, og jeg er sikker på at det vil fungere for deg også!

Link
Plus
Send
Send
Pin