Skip to main content

Vis min bakgrunnsbilde på Start gråtonet ut

Vis min bakgrunnsbilde på Start gråtonet ut

Geoffrey Carr

Windows 8.1 lar deg vise skrivebordsbakgrunnen som startskjermbakgrunn, ved hjelp av Vis skrivebordsbakgrunnen min på Start Innstilling i oppgavelinjen og navigasjonsegenskaper. Men hvis du finner ut at denne innstillingen er gråtonet eller deaktivert, er det et av disse forslagene som er sikker på å hjelpe deg.

Vis min bakgrunnsbilde på Start gråtonet ut

For å få tilgang til denne innstillingen høyreklikker du på Windows 8.1 oppgavelinjen, velger Egenskaper og klikker deretter på navigasjonsfanen. Er Vis din skrivebordsbakgrunn på Start greyed out? I så fall, prøv disse forslagene.

Aktiver Windows 8.1

Først av alt, sjekk om Windows er aktivert. Fordi hvis det ikke er det, vil dette og mange andre innstillinger være utilgjengelige. Selv om du tidligere hadde aktivert Windows, kan det være lurt å bekrefte dette.

Du kan se din lisensstatus og aktiverings-ID for Windows med slmgr.vbs. Hvis den ikke er aktivert, må du aktivere Windows-kopien.

Kontroller at Vis Windows-bakgrunn er aktivert

Åpne PC-innstillinger fra Charms-linjen> Enkel valg> Andre innstillinger. Sørg for at Vis Windows-bakgrunn alternativet er aktivert,

Rediger Windows Registry

Løpe regedit for å åpne Registerredigering og navigere til følgende nøkkel:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAccent

Kontroller at verdien av DWORD MotionAccentId_v1.00 er satt til db i Hexadecimal eller 219 i desimal. Hvis den ikke eksisterer, så opprett den.

Det er ingen gruppepolicyinnstilling som tilsvarer det - med mindre selvfølgelig er det spesifikt lagt til ved hjelp av konsernets konsernpolitikk. - så det er ingen tvil om at administratoren har deaktivert denne innstillingen ved hjelp av lokal gruppepolicyredigerer.

Gi meg beskjed hvis noen av disse forslagene hjalp deg.

Les dette innlegget hvis du ikke kan endre skrivebordsbakgrunnen i Windows.

Link
Plus
Send
Send
Pin