Skip to main content

Lås, lagre og gjenopprett skrivebordsikonposisjoner med DesktopOK

Lås, lagre og gjenopprett skrivebordsikonposisjoner med DesktopOK

Geoffrey Carr

Fed opp med endringer i arrangementet på skrivebordet ikoner, etter hver endring i skjermoppløsninger? Løsningen på dette frustrerende problemet er DesktopOK. DesktopOK er en gratis desktop icon layout saver programvare som lar deg lagre, gjenopprette, lås skrivebordsikoner posisjon og layout. Det kan ta opp ikonposisjoner og noen andre skrivebordsarrangementer. Dette lille verktøyet er veldig nyttig for de som ofte forandrer skjermoppløsningen.

Lagre og gjenopprett skrivebordsikoner posisjonoppsett

For å lagre et ikonarrangement, kan du ganske enkelt klikke på "Lagre ikonens layout" under DesktopOK-menyen, og du kan se en oppføring som heter da datamaskinens skjermoppløsning vises i listeboksen. Ingen bekymringer du kan redigere navnene uten problemer. Jeg foretrekker å gi nytt navn til arrangementene som følger med monitorene. For eksempel omdøper jeg det til Dell, som jeg kommer til å forstå at det er PC-skjermens arrangement. Jeg byttet den andre til Sony Bravia, hvorfra jeg kan bli kjent med at dette arrangementet er for min TV. Du kan lagre forskjellige arrangementer for samme enheter ved å bare legge til 1, 2, 3 og så videre.

Hvis du vil sende arrangementet til noen, eller hvis du bare vil eksportere det fra programmet, kan du også enkelt gjøre det ved å lagre arrangementet i .dok-format. .Dok-filene kan bare eksporteres og importeres av DesktopOK. Du kan til og med registrere denne utvidelsen for DesktopOK, men for dette må du ha Grand Administrator Privileges til programvaren.

Lås skrivebordsikoner

Du kan til og med velge et arrangement som skal lastes ved Windows oppstart, slik at du kan ha ønskede ikonposisjoner ved oppstart. Det finnes en rekke andre alternativer tilgjengelig i programvaren som lar deg redigere generelle skrivebordsmuligheter som Markørskjuling, Mushjulshåndtering, osv. Vær oppmerksom på at programvaren registrerer posisjoner, bare og registrerer ikke størrelser.

Alt i alt er dette praktiske verktøyet veldig nyttig. Det er veldig nyttig for meg, siden jeg ofte kobler PCen til min TV og skjerm. Verktøyet er 100% gratis, og det er enda et alternativ i selve programvaren for å sende DesktopOK til en venn.

Dette freeware kan være nyttig hvis Desktop-ikonene dine omorganisere og flytte etter omstart.

DesktopOK gratis nedlasting

Klikk her å laste ned DesktopOK.

Du vil kanskje også sjekke ut ReIcon, IconRestorer og My Cool Desktop.

Link
Plus
Send
Send
Pin