Skip to main content

11 tips for å gjøre Instagram-arbeid bedre for deg

11 tips for å gjøre Instagram-arbeid bedre for deg

Geoffrey Carr

Instagram er et interessant sosialt nettverk, med et annet sett med regler og krav enn andre nettverk. Det er nesten som det er mer gjennomtenkt.

Tips for bedre innlegg

Noen posterer mye. Andre, ikke så mye. Uansett hvor du faller på dette området, er det en håndfull ting du kan gjøre for å forbedre din innleggsopplevelse.

Start med bedre bilder

Det går sikkert, men hvis du ønsker å tilby en bedre, renere feed for dine følgere, må du begynne med bedre bilder i utgangspunktet.

Det er mange ting du kan gjøre for å få bedre bilder fra telefonens kamera - og vi tilfeldigvis har en samling av disse tipsene klare. Hvis du har problemer med å få bildet du vil, gi det en lesning. Du kan få noen tips for å endre ditt perspektiv.

Organiser filtrene dine

Når du har det perfekte bildet, vil du parre det med det perfekte filteret. Saken er, folk bruker bare noen få filtre jevnlig - og de kan være hvor som helst på filterlisten din.

For raskere og mer praktisk innlegging, omorganisere filtre. Neste gang du legger inn et bilde eller en video, ruller du helt til slutten av filterlisten, og klikker deretter på "Administrer" -alternativet. På neste side drar du og slipper filtre du bruker mest til toppen av listen.

Som en bonus, hvis det er filtre du ikke liker eller bare aldri bruker, kan du gjemme dem ved å fjerne markeringene.

Velkommen til en renere, mer effektiv filteropplevelse.

Juster filterintensitet eller ytterligere redigeringsbilder

Mens Instagrams filtre er en viktig del av appens appell til mange, noen ganger er effektene overbærende. For å justere filterintensiteten, trykk på den en gang til etter å ha valgt den. Du får en skyveknapp som lar deg raskt redusere effekten av effekten.

Hvis du trenger å gjøre noen andre raske endringer i bildene dine, kan du også gjøre det direkte fra Instagram-appen. På Filters-siden klikker du på Rediger-knappen nederst. Du får en mengde redigeringsverktøy og tilpasninger, inkludert lysstyrke, kontrast og flere andre.

Best av alt, du kan bruke disse redigeringsverktøyene føreller etter at filteret ditt er brukt.

Skjul din historie fra bestemte personer

Som med alle sosiale nettverk, er det creepsters på Instagram. Hvis du bruker Story-funksjonen og ikke vil at bestemte personer skal se det, kan du enkelt gjemme det fra dem. Først hodet til profilsiden din, og åpne innstillingene dine.

Hvordan komme til innstillingsmenyen. Venstre: Android; Høyre: iOS

På Innstillinger-siden klikker du på "Story Settings" -alternativet. På siden Story Settings, trykk på "Skjul Story From" -alternativet øverst, og skjul deretter alle som du vil blokkere fra å se historien din.

Tips for en bedre feed

Det du legger inn er bare halvparten av Instagram-kampen. Å ha en bedre opplevelse i egen mat er uten tvil enda viktigere. Vi har også noen tips for deg også.

Få varslinger når dine favorittkontoer legger inn

Hvis det er visse kontoer du aldri vil savne et innlegg fra, er det beste du kan gjøre, å aktivere varsler for disse kontoene.

For å gjøre dette, gå til den personen eller merkets profil, og trykk deretter på menyknappen (de tre punktene) øverst til høyre. Velg "Slå på varslingsmeldinger" og "Slå på historikkmeldinger" -alternativene, avhengig av hva du vil forsikre deg om at du ikke går glipp av den personen.

Nå vil du aldri gå glipp av favorittplakternes aktivitet.

Ta deg tid når du ser på en persons historie

Historier om Instagram er kule, men noen ganger vil du se på et bestemt bilde eller videoklipp lenger enn den automatiske lysbildefremvisningen lar deg. Og det er irriterende.

Hvis du trenger litt mer tid når du ser på en persons historie, bare trykk og hold på skjermen. Seriøst - dette forhindrer historien fra å flytte til neste lysbilde, så du er fri til å bruke så mye tid her som du trenger.

Lagre innlegg for å se på senere

Hvis du ruller gjennom strømmen din og ser noe du vil se nærmere på når du har mer tid (eller som du vil referere senere), kan du lagre innlegg privat.

Bare trykk på båndet-ikonet på høyre side under innlegget. Det bokmerker det til senere.

Du kan finne alle dine lagrede innlegg ved å hoppe til profilen din, og deretter trykke på det samme båndikonet rett over innleggene dine. Du kan til og med organisere disse innleggene i Samlinger hvis du lagrer en haug med forskjellige typer innlegg. Jeg liker for det meste sykler.

Tips for kontoen din

Din feed og innlegg kan være bra, men hvis du ikke tar vare på dinkonto, det kan alle være for ingenting. Her er noen måter å holde kontoen din trygg og ren.

Aktiver tofaktorautentisering

Se, sikkerhet er kobling fornoen konto, og du bør virkelig bruke tofaktorautentisering på hvilken som helst tjeneste som tilbyr den.

På Instagram kan du aktivere dette ved å gå inn i Innstillinger, og deretter trykke på alternativet "Tofaktorautentisering". Bytt "Krev sikkerhetskode" -alternativet på, og skriv deretter inn koden når den vises.

Etter at du har aktivert tofaktorautentisering, må du skrive inn en kode hver gang du logger på fra en ny enhet.Dette ekstra sikkerhetslaget bidrar til å holde kontoen din ute av feil hender.

Få kontroll over kommentarer til innleggene dine

Hvis du har mange tilhengere, eller bare få mange kommentarer til innleggene dine, kan du bedre kontrollere disse kommentarene ved å gå til Innstillinger> Kommentarer. På Comments-siden kan du kontrollere hvem som kan kommentere (dine følgere, personer du følger, begge eller alle), samt at de ikke tillater folk å kommentere.

Du kan også skjule potensielt støtende kommentarer automatisk, eller til og med blokkere kommentarer basert på bestemte søkeord.

Se alle innleggene du har likt

Hvis du er nysgjerrig på hvordan smaken din har endret seg gjennom årene, kan du gå tilbake og få alt nostalgisk ved å se på hvert innlegg du noensinne har likt. Gå over til profilen din, hopp inn i Innstillinger-menyen, og klikk deretter på "Innlegg du har likt".

Ha det gøy på turen nedover minnesporet.

Slett søkeloggen din

Over tid kan Instagram-søkeloggen bli ganske kaotisk. Den gode nyheten er at du enkelt kan fjerne alt.

Gå til profilsiden din og deretter inn i Innstillinger. På bunnen av siden Alternativer finner du en «Fjern søkehistorikk» -knapp. Pek på den tingen, og bekreft at du vet hva du gjør. Tid til å begynne igjen.

Last ned alle dataene dine

Du kan også laste ned alle dine Instagram-data. Dette inkluderer innlegg, direktemeldinger (kun bilder), kommentarer, tilkoblinger, liker og mer, det er bokstavelig talt alt. For å få det, gå til Instagrams nedlastingsforespørselsside i en nettleser, og følg instruksjonene der.

Det tar litt tid å få alle dataene dine sammen, og Instagram vil sende deg en e-post når den er klar. Bare last ned zip-filen og vekk du går. Hele Instagram-livet er alt i ett sted.

Link
Plus
Send
Send
Pin