Skip to main content

Topp 3 GIF-maker og redigeringsverktøy for å lage animert grafikk

Topp 3 GIF-maker og redigeringsverktøy for å lage animert grafikk

Geoffrey Carr

Hvis du vil opprette en GIF online, legger du til tekst i GIF eller lager en GIF fra en YouTube-video disse GIF maker og redigeringsverktøy vil la deg lage fantastisk animert grafikk. I dette innlegget vil vi se på Ezgif, ImgFlip og Gifs nettbaserte nettverktøy.

GIF maker og redigeringsverktøy

1] Ezgif

Ezgif.com er en av de beste GIF maker og redaktør verktøy der ute, som kan hjelpe deg med å lage en animert grafikk i løpet av øyeblikkene. Den leveres med noen svært nyttige funksjoner som lar deg konvertere video til GIF, beskjære et eksisterende GIF-bilde, legge til ulike effekter til en GIF, endre hastigheten på et GIF-bilde, dele et bilde, lage animert WebP og mange flere.

Du kan lage WebP-bilder fra video, GIF eller slå WebP-bilde til PNG, JPG og GIF. Videre er det fargefiltre som hjelper deg med å legge til forskjellige fargefiltre på en GIF. Et annet nyttig verktøy er GIF Optimizer som kan redusere størrelsen på GIF-bildet ditt.

2] ImgFlip

ImgFlip.com kommer ikke med mange funksjoner, men det hjelper deg med å lage GIF fra en video, samt en bildefil. Det er mulig å kutte en liten del fra en video og endre dimensjon, hastighet, kvalitet etc. Du kan også legge til tilpasset tekst, rotere eksisterende GIF, angi spilltelling (hvor mange ganger du vil spille GIF automatisk på en gå), bakgrunnsfarge, tittel og mer. Ulempen med dette verktøyet er det legger til et vannmerke som kan fjernes ved å kjøpe en premium-konto.

3] Gifs

Dette er et av de beste verktøyene for å lage GIF fra YouTube-video, samt fra en Instagram-video, Vine, etc. Tale om funksjonalitetene, du kan legge til bildetekst / tekst, klistremerke, beskjære, lage margin rundt GIF, sløre en bestemt del, omvendt farge, justere lysstyrke / kontrast osv. Ikke bare det, du får enda flere alternativer for å tilpasse en GIF under hver kategori.

Gifs.com har tre flere eksperimentelle funksjoner kalt Bordtennis som lar deg spille GIF frem og tilbake, Pakke inn som hjelper deg med å endre hastigheten, og Sticker Maker. Det eneste problemet med Gif er det du vil få et vannmerke på sluttproduktet.

Andre innlegg relatert til GIFs:

  1. Gratis tjenester til å konvertere video til GIF online
  2. Skjerm til GIF: Gratis programvare for å lage animert GIF-bilde innen sekunder
  3. Konverter videofiler til animert GIF fra film til GIF
  4. AnimatedGIF: Gratis animert GIF maker for Windows
Link
Plus
Send
Send
Pin