Skip to main content

Hva har vinnere av Best Windows Website Contest 2008 å si?

Hva har vinnere av Best Windows Website Contest 2008 å si?

Geoffrey Carr

I fjor hadde vi organisert den førsteklasses konkurransen for å prøve å avsløre de skjulte perlene i Windows blogging verden. Det var en morsom læringserfaring for oss alle å ha organisert Best Windows Vista Website Contest 2008. Sjekk ut hva vinnerne av denne trend-setting Contest har å si om å delta og vinne på konkurransen og hva det betydde for dem:

Vishal Gupta

"De siste årene" Best Windows Website Contest 2008 "var en veldig morsom opplevelse for meg. Jeg trodde aldri at bloggen min Tweaking With Vishal kunne oppnå en slik ære. Jeg er takknemlig til arrangørene og dommerne for å velge meg.

Å vent! Først presenterer lemme meg selv. Jeg er Vishal Gupta, fra India. Jeg driver et nettsted som er dedikert til Windows-opplæringsprogrammer, tips-n-triks, feilsøkingsguider, tilpasningsutstyr, etc. Jeg er også en Microsoft MVP (Most Valuable Professional) som er en stor ære for alle.

Så nå som du har noen ide om meg, la oss komme tilbake til emnet. Jeg sendte inn nettsiden min i konkurransen, aldri forventet å vinne. Det var 3 runder i konkurransen. I første runde ble topp 10 oppføringer valgt fra den store listen over deltakerne, og siden min fikk sin plass i listen. Etter det ble en offentlig meningsmåling organisert og topp 5 oppføringer ble valgt. Nettstedet mitt var fremdeles der. Til slutt bestemte et panel på 10 kjente dommere vinnerne og nettstedet mitt kom oppe. Wow, det var et stolt øyeblikk for meg!

Så mitt råd til alle, bare gå videre og delta. Det er gøy! Selv om du kommer i topp 10, vil bloggen din få god eksponering. Og hvis du vinner ... flott! Beste ønsker"!

Rich Robinson

"Mitt navn er Rich Robinson og jeg er fra USA. Jeg er designer og forfatter av Windows Tools, Help & Guides. Windows Guides er utviklet for å hjelpe deg med å tilpasse, forbedre ytelsen og forbedre bruken av Windows 7, Windows Vista eller XP.

I fjor deltok jeg i Best Windows Vista Website Competition og nettstedet mitt ble plassert andre. Konkurransen var godt organisert og var mye moro å være en del av.

Nå, nesten et år senere, fortsetter nettstedet mitt å vokse - mye av denne veksten kan tilskrives denne konkurransen. Jeg er nå også en Microsoft MVP.

Samlet sett hadde jeg en flott opplevelse og ser frem til årets konkurranse ".

Ciprian Rusen

«Hei, jeg er Ciprian Rusen, en 27 år gammel prosjektleder fra Romania, med en lidenskap for IT-verdenen. Utenfor min daglige jobb jobber jeg på flere nettsteder, inkludert Windows Vista for Beginners, som var blant de siste årene vinnerne.

Windows Vista for Beginners er et nettsted som er fullt med opplæringsprogrammer for nybegynnere. Det viser folk hvordan man bruker Windows Vista og prøver å lære dem de grunnleggende prinsippene for databehandling slik at de får en tryggere og bedre opplevelse.

Siste års konkurranse var en flott opplevelse. Det bidro til å bygge eksponering for ellers ukjente nettsteder. Det bidro også til å samle gode nettsteder med målgruppen.

Det var en vinn-vinn for både Windows-brukere og innholdsforfattere.”

I år arrangerer TheWindowsClub.com også en Best Windows Website Contest 2009, snart.

Scenen er helt sett.

Følg med…

OPPDATER : Vinnerne av 2009-konkurransen er blitt annonsert.

Relaterte innlegg:

  • Komplett liste over hurtigtaster for Windows Live Writer
  • Windows Live Essentials Offline installatører for alle språk Linker
  • Microsoft kunngjør AppItUp Contest for Windows Phone App Ideas
  • Del din Windows 7-historie og vinn en Windows 7-lisens!
  • Vinnerne - Den beste Windows Website Contest 2009

Link
Plus
Send
Send
Pin