Skip to main content

Hvordan lage Photoshop tegneserier på omtrent ett minutt

Hvordan lage Photoshop tegneserier på omtrent ett minutt

Geoffrey Carr

Det er blitt en internett-kliché - "cartoonify yourself!" Men gitt noen få øyeblikk i Photoshop, kan du kutte mellemannen og slå en av dine egne bilder til en overraskende fin bildefilter tegneserie. Kom igjen, du vet at du har et minutt.

Mens noen bilder vil fungere bedre enn andre, er det mulig å slå om et bilde til et "tegneserie" -bilde med kult lineart og lyse, glatte farger. Og alvorlig, et minutt kan til og med være overdrive saken! Fortsett å lese og se hvor lett det kan være.

Slår et enkelt bilde til en fotografisk tegneserie

Vi må starte med et høyoppløselig bilde av en person med gode detaljer og ganske flate hudtoner. I dag bruker vi dette bildet av denne vakre damen i San Francisco Carnavale Parade, som tilfredsstiller disse behovene ganske bra. Bildet ditt må også ha godt definerte ansiktsfunksjoner, men ikke overdreven kontrast - ingen tunge skygger. Når du har et passende bilde, åpner du det i Photoshop. (Dette hvordan er det mest GIMP-vennlig, så prøv det hvis du bruker vår favoritt GNU-bildeditor.)

Dupliser ditt bakgrunnslag ved å høyreklikke i lagpanelet. Dette er et godt første skritt for å sikre at du ikke ved et uhell overskriver den opprinnelige filen.

Naviger til Filtre> Blur> Smart Blur. Du kan bruke disse verdiene eller komme opp med din egen, avhengig av hvordan du vil at bildet skal forme seg.

Dette vil redusere hudens teksturer og glatte vårt bilde, noe som vil være viktig senere.

En rask nivåjustering (Ctrl + L) kan bidra til å skape kontrast og gjøre bildet ditt bedre som tegneserie. Prøv disse innstillingene, eller dine egne, slik du passer.

Bildet ditt skal ha enda flattere hudtoner, svært liten detalj i huden, fortsatt gjenkjennelige ansiktsfunksjoner, og gode detaljer fortsatt i bildet. Men selv om bildet ditt ikke er perfekt, gi det et skudd.

Når nivåene er ferdige, lag en duplikatkopi av det laget ved å høyreklikke og velg "Dupliser". Ikke kopier det opprinnelige bakgrunnslaget, men i stedet dupliser laget du bare kjørte filtre på. I vårt eksempel kalles det "Bakgrunns kopi." Velg den nye kopien som vist.

Naviger til Filtre> Skisse> Fotokopi. (GIMP-brukere har også et kopimaskinfilter, plassert under Filtre> Kunstnerisk> Fotokopi.) Juster detaljene og mørkets skyveknapper omtrent som vist her, eller til hvilke verdier som gjør bildet ditt bra. Du kan kanskje finne at du må boble opp "detalj" eller "mørke" -innstillingen, avhengig av hva bildet ditt skal fungere godt.

En av de frustrerende, rare merkene til fotokopi-filteret i Photoshop er at den bruker fargene du har aktiv i forgrunns- / bakgrunnspalett i verktøykassen. Du kan få merkelige resultater med mindre verktøykassen har disse fargene, som du kan få raskt ved å trykke på "D" -tasten på tastaturet.

Å gi deg ikke problemer med kopimaskinfilteret, vil ende opp med et bilde som ligner på dette. Du må kanskje bruke viskelær eller pensel for å rydde opp noen av hud- eller ansiktsområder. I vårt eksempel har vi ikke måttet gjøre mye av det.

Velg ditt øverste lag og sett det til en blandemodus av "Multiply" som vist ovenfor uthevet i blått.

Vårt bilde begynner å ta form, men la oss få et mer overbevisende flat-cartoon fargelag for vår base.

Velg det nederste kopieringslaget, som sannsynligvis er i midten, hvis du følger med.

Naviger til Filter> Artistic> Cutout for å bruke utklippsfilteret. Juster glidebryterne som vist for å få ganske god detalj i bildet ditt, uten at det blir for enkelt eller å miste farge.

Vårt siste bilde er et fint, fargerikt bilde, med glatte farger under et godt eksempel på Photoshop filter lineart. Det kan ikke få deg en jobb som profesjonell kunstner, men det er et morsomt triks å trekke på et sett med bildene dine. Ha det gøy med det!


Har du spørsmål eller kommentarer angående grafikk, bilder, filtyper eller photoshop? Send dine spørsmål til [email protected], og de kan være omtalt i en fremtidig How-To Geek Graphics-artikkel.

Ganske blå feathered latina danser av Chris Willis, tilgjengelig under Creative Commons.

Link
Plus
Send
Send
Pin