Skip to main content

Bruk Microsoft Office Word til å publisere blogginnleggene dine direkte

Bruk Microsoft Office Word til å publisere blogginnleggene dine direkte

Geoffrey Carr

Mens jeg så på Microsoft Word i dag, kom jeg over en fin funksjon som jeg ikke hadde hørt om og søkte på Internett, og jeg fant ingen nyttig informasjon i det hele tatt: Skriv ditt blogginnlegg i Word og legg det direkte til bloggen din!

Hvis jeg noen gang hadde hatt en klage om Office, har denne funksjonen knust alt dette. Konstant prøver jeg å sette sammen et innlegg i WordPress og har fått redaktøren til å ha et sinn i seg selv. Jeg innså også at mesteparten av tiden jeg vanligvis legger sammen mitt innlegg i Word, og kopier og lim det over til WordPress-editoren for å publisere. Å finne denne funksjonen har spart meg mye hodepine og tar først et minutt eller så for å sette det opp og fra da av kan du publisere direkte fra Word til bloggen din.

Bruk Word til å publisere blogginnleggene dine

Start med å sette sammen innlegget ditt i Word, og når du er ferdig klikker du på Fil menyen, og i stedet for å klikke Lagre eller Lagre som, gå nedover menyen til Lagre og send menyvalg.

Velg Publiser som blogginnlegg menyvalg enn på høyre side treffer Publiser som blogginnlegg-knapp.

Herfra blir du bedt om å Registrer deg nå eller Registrer senere. Å velge Registrer deg nå og velg deretter din Bloggleverandør og klikk Neste.

Når du har klikket neste, vil du bli bedt om en dialogboks for å skrive inn bloggen din. Her sørg for at du skriver inn nøyaktig som beskrevet i dialogboksen.

Hvis nettstedet ditt er www.myblogiscool.com Deretter angir du i URL-boksen http://www.myblogiscool.com/xmlrpc.php. Hvis din xmlrpc.php filen er lagret i en undermappe, sørg for å legge inn undermappen katalogen.

For eksempel, hvis du har den lagret i en undermappe som heter blogfiles, vil du skrive inn http://www.myblogiscool.com/blogfiles/xmlrpc.php.

Deretter skriver du inn bloggen din Brukernavn og Passord. Klikk på Bilder-knappen Du kan angi hvordan innsatte bilder håndteres også.

Når du er ferdig, klikker du OK, og hvis informasjonen er riktig, vil du bli presentert med en meldingskasse for å fortelle deg at den var vellykket.

Du vil kunne legge inn en Tittel for innlegget, og du vil også kunne velge Categories. Når du er ferdig med å redigere, har du to alternativer, klikk publisere og velg publisere eller Publiser som utkast.

Jeg anbefaler å velge Publiser som utkast spesielt hvis du er i omstendigheter der innlegg ikke automatisk blir lagt ut på bloggen din, eller hvis du må legge til tilleggsinformasjon som tagger, søkeord etc.

Når du har valgt å heller publisere eller Publiser som utkast hvis du lykkes, blir du bedt om å få en gul linje som innlegget ditt ble publisert.

Når du arbeider med innlegget i Word, har du også tilleggsalternativer som å sette inn bilder, tabeller, utklipp, figurer, SmartArt, diagrammer, skjermbilder, hyperkoblinger og symboler.

Dette er bare grunnleggende for å komme i gang med å blogge ved hjelp av Office. Spill deg med det, bli kjent med funksjonene, og du kan finne deg selv en ny Blog Editor!

Denne blogginnlegget ble skrevet helt i Microsoft Word 2010 og publisert til WordPress!

Link
Plus
Send
Send
Pin