Skip to main content

CareUEyes er en gratis Eye Care-programvare som leveres med et blått lysfilter

CareUEyes er en gratis Eye Care-programvare som leveres med et blått lysfilter

Geoffrey Carr

CareUEyes er en gratis øyeomsorg programvare for Windows 10/8/7. Øyne tretthet og ubehag i øynene er noen av de vanligste problemene med mennesker i dag, og årsaken er økt bruk av datasystemer og andre gadgets. Mens datasystemene i dag er lave ved strålinger og egentlig ikke er så skadelige, men problemet er faktisk nærheten til skjermen og ser på dem i lange timer uten å blinke øynene. De vanligste problemene som rapporteres av brukere av den digitale enheten, inkluderer tørre øyne, tretthet i øyet, hodepine, anstrengende øyne eller vannfulle øyne, etc. Å være klar over de helseproblemer som en datamaskinbruker kan møte er veldig viktig på første plass. Kontroller dette bevissthetsverktøyet som også hjelper brukerne med å redusere helseproblemer.

Mens vi alle vet at vi sitter foran datamaskinsystemet i lange timer, vil påvirke øynene våre, og vi vet også at det å ta ofte øyehelse ofte tar seg uforsiktig om det tar hyppige pauser. Heldigvis er det noen programmer som CareUEyes.

CareUEyes Eye Care Software

CareUEyes er et program som er spesielt utviklet for de ivrige datamaskinbrukerne. Som navnet betyr, er det en øyevern programvare som inneholder en pause påminnelse, skjerm dimmer og et blått lys filter.

Vet du hva som egentlig gjør vondt i øynene mens du bruker et datasystem? Som nevnt ovenfor er det første i nærheten av skjermen, den andre tingen er de lange timene som ser på skjermen, og den tredje er det blå lyset på skjermen. CareUEyes er en løsning på alle tre av disse problemene.

Hviletid

Dette er din pause påminnelse. Du kan stille hvilemodusen din her i dette programmet, og det vil gi deg et stasjonært varsel. CareUEyes er et enkelt program med et veldig rent grensesnitt. Det venstre panelet viser de eneste tilgjengelige fire alternativene. Klikk på hviletid og sett hvilemodusen på dine egne preferanser. Slå den grønne knappen på når du stiller inn tiden. En tid på 45 minutter er ideelt, men hvis du står overfor økt tretthet og belastning, hold det 30 minutter.

Når du har stilt timeren, ser du et stoppeklokke som kjører på skjermen, uansett hvilket vindu som er åpent. Du kan også justere timeren her, som om du vil forsinke timeren i 3 eller 5 minutter eller ta en øyeblikkelig pause, etc. Høyreklikk på stoppeklokken og juster innstillingene.

Klikk på Fortsett Arbeid når du ser øynene dine avslappet og har lyst til å starte arbeidet igjen.

Vise

Vi har en tendens til å stirre på skjermen vår i lange timer uten å blinke øynene våre, og det er derfor svært viktig å stille lysstyrken og fargetemperaturen på skjermen riktig. Fra skjermbildet for CareUEyes-programmet kan du justere lysstyrken og varmen på skjermen.

Dataskjermen utsetter øynene for det blå lyset, som imidlertid er svært lite i forhold til sollyset, men kontinuerlig og nær eksponering kan føre til visse øyeproblemer, og i noen tilfeller kan det også skade retina. Forskere viser at barnas øyne absorberer mer blått lys sammenlignet med voksne, så hvis barna dine bruker en PC regelmessig, blir CareUEyes et viktig program for deg.

Du kan redusere eksponeringen av blått lys ved å redusere lysstyrken eller skjermen og fargetemperaturen. I henhold til dette programmet er fargetemperaturen 5000K egnet for kontorbruk.

Preferanser

Dette er den tredje kategorien der du kan justere innstillingene til dette programmet som oppdateringen, legge til programmet i oppstart av PC, skuffikon, skrivebordssymbol etc.

Så, generelt CareUEyes er et veldig enkelt, men nyttig program når det handler om øyeomsorgen. Programmet leveres med et veldig enkelt og rent grensesnitt og trenger teknisk kunnskap. Selv en nybegynner datamaskin bruker kan laste ned og bruke det enkelt.

Husk at strålingen fra våre skjermer ikke er på farlige nivåer, men kan sikkert påvirke øynene våre i det lange løp.

Tips for å forhindre øyet tretthet fra bruk av datamaskinen

Mens CareUEyes vil hjelpe deg med å ta godt vare på øynene dine mens du arbeider på datasystemene, er det noen flere tips for å forhindre øyeutmattelse.

  • Hold din PC / bærbar i minst 20-26 inches unna øynene dine.
  • Å holde PCen litt under øynivå hjelper også.
  • Prøv å blinke og flytte øynene dine fokus minst etter hvert tjue minutter.
  • Bruk datamaskin briller som kommer med et blått lys filter. Disse brillene blokkerer det blå lyset som kommer fra vår dataskjerm og reduserer øyet tretthet veldig bra.
  • Å gjøre øyeøvelser og ta godt kosthold er også veldig viktig for å holde øynene sunne.

Avslapping er et svært viktig aspekt ved å holde seg frisk. Alle av oss vet at det å ta korte pauser er veldig viktig når du jobber med PC, men vi glemmer vanligvis slike ting når vi er opptatt av vårt arbeid. Å ta en pause fra bare noen få minutter vil også hjelpe deg med å holde øynene sunne. Last ned CareUEyes her og la programmet ta vare på øynene dine mens du arbeider på en PC. Du vil kanskje også sjekke ut denne sunn databehandlingsguiden for ansatte og arbeidsgivere.

Øyne Slapp av og Pause4Relax er lignende verktøy du kanskje vil se på.

Relaterte innlegg:

  • Øyne Slapp av, tvinger deg til å slappe av med øynene mens du bruker datamaskinen
  • 5 helseproblemer, bør hver over 40 datamaskin bruker være oppmerksom på!
  • Eye Control-funksjonen i Windows 10 lar deg få tilgang til PC med bevegelse av øyne
  • Slik sitter du foran datamaskinen: Datamaskin ergonomi
  • Slå på eller av nattlys i Windows 10

Link
Plus
Send
Send
Pin