Skip to main content

Zoho Vault Password Manager Gratis versjon og Chrome & Firefox-utvidelse

Zoho Vault Password Manager Gratis versjon og Chrome & Firefox-utvidelse

Geoffrey Carr

Våre online kontoer i dag er viktigere enn vår lommebok. Alle våre viktige og personlige data lagres i våre elektroniske kontoer, og heldigvis kan vi alltid passordbeskytte dem. Nå er problemet faktisk at vi alle har flere nettkontoer og i henhold til sikkerhetsnormene, er vi ikke ment for å beholde samme passord for alle våre kontoer. Dessuten må passordene våre være sterke med noen store bokstaver, noen tall og noen symboler. For mye å huske riktig? Hvordan kan man huske alle de vanskelige og vanskelige passordene? Det er her vi trenger en passordbehandling som Zoho Vault.

Zoho Vault Password Manager

Det finnes mange gratis passordforvaltere tilgjengelig på internett, og alle av dem har noen eller de andre gode funksjonene. I dag i dette innlegget vil vi snakke om gratis versjon av Zoho Vault, som er en av slike populære og nyttige passordforvaltere. Dette er en online passordbehandling programvare som passer både for bedrifter og enkeltpersoner.

Tilgjengelig som en Chrome-utvidelse og Firefox tillegg, denne passordbehandleren lar deg administrere alle kontoene dine på din stasjonære PC. Søknaden er også tilgjengelig for Android Smartphones og iOS-enheter. Zoho Vault er tilgjengelig både som en gratis og en betalt versjon, og selvfølgelig inneholder den betalte versjonen noen ekstra funksjoner. Den gratis versjonen av Zoho Vault er imidlertid også veldig bra og oppfyller formålet med individuelle brukere.

For å bruke Free Zoho Vault må du først velge GRATIS prøveversjon og registrere deg for programmet. Når du har fullført prøveperioden, blir den automatisk en GRATIS plan.

Når du har opprettet en konto hos Zoho Vault, må du opprette hovedpassordet ditt. Husk at hvis du glemmer denne hovedpassordet, er det ikke mulig å gjenopprette det. Programmet lagrer aldri passordet ditt hvor som helst, og kan ikke hjelpe deg med å gjenopprette det. Så, hvis du mister hovedpassordet ditt, vil du ikke kunne få tilgang til noen av de lagrede passordene dine.

Funksjoner av Free Zoho Vault

Programmet lagrer ubegrenset passord og notater. Klikk på fanen Hemmeligheter og kom i gang. Du kan videre organisere hemmelighetene dine ved å opprette forskjellige kamre. Opprette Chambers gir deg bedre og rask tilgang. Standardkategorier for hemmeligheter her er - bankkonto, webkonto, Unix, personnummer, Windows, helsevesen og filhandel. Velg riktig kategori og legg til din hemmelige. Du kan også legge til filer, URL, notater og bilder til din hemmelige.

Frakoblet tilgang- Ja, dette er en webtjeneste, men programmet tilbyr også offline tilgang til alle dine hemmeligheter. Bare last ned alle dine lagrede hemmeligheter i HTML-format og lagre det på PCen din for tilgang til Internett. Forresten, vil du fortsatt ha den viktigste passordfrasen for å åpne HTML-filen du ikke har lagret av hemmelighetene dine.

Innstillinger Nå er dette noe veldig omfattende. De detaljerte innstillingene inkluderer nettleserutvidelser, automatisk innlogging, hemmelighetsdeling, inaktivitetsavbrudd og mye mer.

For å gjøre passordadministrasjonen sømløs og rask, kan du laste ned Chrome-utvidelsen, Firefox-tillegget eller Safari-utvidelsen, slik som du ønsker. Programmet leveres med automatisk synkronisering, hvor du kan synkronisere alle passordene dine på tvers av nettleserne ved hjelp av utvidelsene. Auto-fill-funksjonen i utvidelsene lar deg logge deg på nettstedene automatisk.

Legge til flere brukere og dele hemmeligheter

Dette er en flott funksjon av Zoho Vault Password Manager, men er bare tilgjengelig i den betalte versjonen. Men det er ganske rimelig som du trenger å betale bare $ 1 per måned for det samme. Du kan dele alle dine lagrede hemmeligheter med de betrodde medlemmene av organisasjonene dine. For å gjøre det må du først starte 'Håndtrykk' med den andre brukeren. Klikk på Deling hemmeligheter fanen i Innstillinger-panelet, bla nedover siden og klikk på Starte deling. Dette kan ta litt tid, og det kan også gjøre at skriptet ikke reagerer, men slapp av og klikk på Fortsette. Husk at du bare kan dele hemmelighetene når alle brukere starter delingsprosessen fra Zoho Vault Password Manager. Deling Secrets-funksjonen brukes mest av organisasjonene - og deling begynner ikke før superadministratoren godkjenner håndtrykket.

Emergency Access- Du kan utpeke en eller flere brukere som dine nødkontakter, og disse kontaktene kan deretter se bedriftens hvelv og de lagrede hemmelighetene i en nødssituasjon. Du kan også angi maksimal varighet for nødtilgang. Når en nødsituasjon er erklært, og de autoriserte brukerne åpner hvelvet, sendes et varsel til alle brukerne av den bestemte hvelvet. Andre innstillingsalternativer inkluderer passordspolicy, passordtilgangsforespørsel, hemmelig type og endring av passordfrase.

Hvorfor Zoho Vault Password Manager

Programvaren lagrer alle dine viktige data i et sentralt arkiv og gir full sikkerhet. Det hjelper også brukerne å lagre og administrere dataene deres enkelt hvor som helst. Det som gjør Zoho Vault Password Manager skiller seg ut er at dette programmet krypterer bare dataene dine og ikke krypteringsnøkkelen. Dette er grunnen til at hovedpassordet ditt en gang er tapt, går tapt for alltid. Ingen kjenner din krypteringsnøkkel, unntatt deg, ikke engang Zoho-teamet.

Dessuten tilbyr Zoho en tofaktorautentisering via Google Authenticator og mobilbasert godkjenning for økt sikkerhet, noe som betyr at ingen andre kan bruke hvelvet ditt selv om de har ditt hovedpassord.

Samlet er Zoho Vault Password Manager en one-stop-løsning for alle dine sikkerhetsproblemer; både som en individuell bruker og som en bedrift. Det lagrer dataene dine og lar deg også dele dataene med dine ansatte når det trengs, noe som gjør det til en god programvare for bedriftene.

Last ned den gratis versjonen av Zoho Vault Password Manager her og lagre alle passordene dine sikkert og organisere dem for enkel tilgang og administrasjon. Den gratis versjonen er kun tilgjengelig for personlig bruk. De Chrome-utvidelse er tilgjengelig her hvor som Firefox addon er tilgjengelig her.

Link
Plus
Send
Send
Pin