Skip to main content

Slett din nettleserhistorikk automatisk når Firefox lukkes

Slett din nettleserhistorikk automatisk når Firefox lukkes

Geoffrey Carr

Deler du en datamaskin med andre familiemedlemmer eller venner, eller med kolleger på en arbeidsplass? Når du surfer på nettet i Firefox, kan du ikke at den neste personen skal bruke datamaskinen til å vite hvilke nettsteder du har besøkt.

Firefox lar deg automatisk fjerne ulike typer historie når du lukker nettleseren. Innstillingene er raske og enkle å endre. For å begynne, velg Valg fra Firefox-menyen.

MERK: Du kan velge Valg enten på hovedmenyen Firefox eller på undermenyen Alternativer.

I dialogboksen Alternativer klikker du Personvern på verktøylinjen øverst. Velg Bruk egendefinerte innstillinger for historikk fra rullegardinmenyen Firefox.

Flere alternativer vises under rullegardinlisten. Du kan velge hvilke typer historier Firefox husker og om Firefox aksepterer informasjonskapsler fra nettsteder. Du kan også administrere informasjonskapsler fra denne dialogboksen.

Hvis du vil tømme nettloggen automatisk når du lukker Firefox, merker du av for Slett logg når Firefox lukkes. Klikk på Innstillinger-knappen som blir tilgjengelig.

Dialogboksen Innstillinger for clearing history viser. I historikkboksen velger du hvilken type historie du vil slette når du lukker Firefox. Du kan også få Firefox til å fjerne andre typer data automatisk, for eksempel lagrede passord og nettstedinnstillinger. Klikk på OK når du har gjort dine valg.

Klikk OK i dialogboksen Alternativer for å lukke det og lagre endringene dine.

Nå trenger du ikke å bekymre deg for å rydde nettloggen din, for eksempel nedlastinger og informasjonskapsler. Når du er ferdig med Firefox-økten, og du lukker nettleseren, blir de valgte typer historikk slettet.

Link
Plus
Send
Send
Pin