Skip to main content

Slik bytter du tilbake til Outlook 2007 Etter 2010 Beta slutter

Slik bytter du tilbake til Outlook 2007 Etter 2010 Beta slutter

Geoffrey Carr

Bytter du tilbake til Outlook 2007 etter å ha prøvd Office 2010 beta? Slik kan du gjenopprette Outlook-dataene dine og holde alt som fungerer bra etter bryteren.

Når du installerer en nyere versjon av Outlook, konverterer den din profil og datafiler til det nyeste formatet. Dette gjør at de fungerer best i den nyere versjonen av Outlook, men kan føre til problemer hvis du bestemmer deg for å gå tilbake til en eldre versjon. Hvis du installerte Outlook 2010 beta, importerte og konverterte den automatisk profilen din fra Outlook 2007. Når betaen utløper, må du enten installere Office 2007 eller kjøpe en kopi av Office 2010.

Hvis du velger å installere Office 2007 på nytt, kan du merke en feilmelding hver gang du åpner Outlook.

Outlook fungerer fortsatt bra, og alle dataene dine blir lagret, men denne feilmeldingen kan bli irriterende. Slik kan du opprette en ny profil, importere alle dine gamle data, og bli kvitt denne feilmeldingen.

Forvis feilmeldingen med en ny profil

For å kvitte seg med denne feilmeldingen, må vi opprette en ny Outlook-profil. Først må du kontrollere at Outlook-datafilene er sikkerhetskopiert. Dine meldinger, kontakter, kalender og mer lagres i en .pst-fil i appdata-mappen din. Skriv inn følgende i adressefeltet i et Utforsker-vindu for å åpne Outlook-datamappen, og erstatt brukernavn med brukernavnet ditt:

C:UsersusernameAppDataLocalMicrosoftOutlook

Kopier Outlook-personlige mapper (.pst) -filer som inneholder dataene dine. Navnet er vanligvis din e-postadresse, selv om det kan ha et annet navn. Hvis du er i tvil, velg alle Outlook-personlige mapper, kopier dem og lagre dem på et annet trygt sted (for eksempel Dokumenter-mappen).

La oss nå fjerne den gamle profilen din. Åpne Kontrollpanel, og velg Mail. I Windows Vista eller 7, skriv inn "Mail" i søkeboksen og velg den første oppføringen.

Klikk på knappen "Vis profiler ...".

Velg nå Outlook-profilen din, og klikk Fjern. Dette vil ikke slette datafilene dine, men fjerner dem fra Outlook.

Trykk Ja for å bekrefte at du vil fjerne denne profilen.

Åpne Outlook, og du vil bli bedt om å opprette en ny profil. Skriv inn et navn for den nye profilen din, og trykk OK.

Skriv inn e-postkontoinformasjonen din for å konfigurere Outlook som normalt.

Outlook vil forsøke å konfigurere kontoinnstillingene dine automatisk. Dette fungerer vanligvis for kontoer med populære e-postsystemer, men hvis det ikke finner informasjonen din, kan du skrive det manuelt. Trykk ferdig når alt er gjort.

Outlook vil nå gå videre og laste ned meldinger fra din e-postkonto. I vår test brukte vi en Gmail-konto som fortsatt hadde alle våre gamle meldinger på nettet. Disse filene er sikkerhetskopiert i våre gamle Outlook-datafiler, slik at vi kan spare tid og ikke laste dem ned. Klikk på Send / Receive-knappen nederst i vinduet, og velg "Cancel Send / Receive".

Gjenopprett dine gamle Outlook-data

La oss legge til vår gamle Outlook-fil tilbake til Outlook 2007. Avslutt Outlook, og gå deretter tilbake til Kontrollpanel, og velg Mail som ovenfor. Denne gangen klikker du på Datafiler-knappen.

Klikk på Legg til-knappen øverst til venstre.

Velg "Office Outlook Personal Folders File (.pst)", og klikk OK.

Nå velger du den gamle Outlook-datafilen. Den skal være i mappen som åpnes som standard; Hvis ikke, bla til sikkerhetskopien vi lagret tidligere, og velg den.

Trykk Ok i den neste dialogboksen for å godta standardinnstillingene.

Velg nå datafilen vi nettopp importerte, og klikk på "Angi som standard".

Nå vil alle dine gamle meldinger, avtaler, kontakter og alt annet være riktig i Outlook, klar for deg. Klikk Ok, og åpne deretter Outlook for å se endringen.

Alle dataene som var i Outlook 2010, er nå klare til bruk i Outlook 2007. Du trenger ikke å vente på å laste ned alle e-postene dine fra serveren, siden alt er fortsatt klart for bruk. Og når du åpner Outlook, vil du ikke se noen feilmeldinger, heller!

Konklusjon

Migrering av Outlook-profilen din tilbake til Outlook 2007 er ganske enkelt, og med disse trinnene kan du unngå å se en feilmelding hver gang du åpner Outlook. Med alle dine data i takt, er du klar til å komme deg tilbake til jobb i stedet for å bli frustrert med Outlook. Mange av oss bruker webmail og holder alle våre meldinger i skyen, men selv på bredbåndsforbindelser kan det ta lang tid å laste ned flere gigabyte e-post.

Link
Plus
Send
Send
Pin