Skip to main content

Spill MS DOS spill online på disse topp 5 nettstedene

Spill MS DOS spill online på disse topp 5 nettstedene

Geoffrey Carr

Noen gang føltes som å komme tilbake til tiden da vi pleide å spille spill på vårt datasystem? Tilbake på åttitallet og nittitallet da det ikke var noen PlayStations og spillkonsoller rundt, var det bare underholdning på PCene som var MS-DOS spill. Når det ble betjent som hovedoperativsystemet til IBM PC, ble MS-DOS gradvis utdatert av det avanserte Microsoft Windows-operativsystemet. Selv om dette tekstbaserte operativsystemet aldri var en lovende plattform for spill, ble tusenvis av spill utgitt i den perioden. Det er noe magisk om disse spillene som de tar oss på en nostalgisk tur i vår barndom.

Spill MS DOS spill online

Så snart vi snakker om MS-DOS-spillene, kommer hundrevis av gamle spill med nostalgiske lydeffekter inn i våre sinn. Noen av de mest populære spillene var Tetris, Point Basketball, Doom, Day of the Tentacle, Blood og mye mer. Heldigvis er det noen nettsider som lar deg spille dine favoritt gamle spill og ta en tur ned i minnesporet. I dette innlegget vil vi snakke om de 5 beste nettstedene hvor du kan nyte dine favoritt MS-DOS-spill.

1. Programvarebibliotek: MS-DOS-spill

Den brede samlingen av MS-DOS-spill på denne nettsiden er kategorisert på grunnlag av tittel, visninger, datoarkivert og skaperen. Grensesnittet er veldig enkelt og hovedoversikten sier alt. Du kan bare sjekke rangeringer, visninger og kommentarer på hvert spill før du laster ned det på PCen. Hvert spill viser også navnet på utgiveren for å hjelpe deg med å bestemme riktig spill. Også når du klikker på et bestemt spill for å laste ned, viser nettstedet deg de fullstendige detaljene som sjanger, tema og beskrivelse om spillet, utgiveren og de støttende plattformene. Sjekk nettsiden her.

2. ClassicReload

Denne nettsiden har igjen et bredt spekter av gamle MS-DOS-spill og hjelper deg med å spille og nyte dine favoritt barndomsspill online på dine moderne datasystemer. En stor liste med mer enn 5000 spill er utstillingsgenre her. Bare velg din foretrukne sjanger og begynn å spille den på nettet. Hvert spill kommer med riktige detaljerte instruksjoner om hvordan du spiller spillet, så hvis du ikke kan huske måten å spille spillet, trenger du ikke bekymre deg. ClassicReload hjelper deg. Sjekk ut nettsiden her.

3. DOS-spill

Denne nettsiden tilbyr et bredt spekter av MS-DOS-spill. De har mer enn 600 spill velkategorisert genre-vice for å hjelpe deg med å velge ditt favorittspill. Du kan velge et spill og laste det gratis ned fra denne nettsiden. Du kan også sjekke brukerens rangeringer før du laster ned et spill og også se skjermbildet for å sjekke om det er det samme spillet du leter etter eller for å forstå hvordan du spiller spillet. Det er også en fan av 'Nyeste tillegg ' som tar deg til listen over de siste spillene som er lagt til i listen. Klikk på 'Alle spillelister ' fanen for å sjekke hele listen alfabetisk. Sjekk nettsiden her.

RetroGames

Dette er en annen god nettside for å gjenopplive dine spilledager. Spillene her er arrangert både genrevis og alfabetisk, pluss hjemmesiden til dette nettstedet viser de siste spillene som er lagt til i listen. Et enkelt grensesnitt hjelper deg med å velge favoritt sjangeren og spillet enkelt. Åpne din foretrukne sjangre, sjekk rangeringene av spillene og begynn å spille. Når du åpner et spill, viser det høyre panelet kontrollene til spillet og på bunnen, kan du vurdere spillet hvis du vil. Hvis ditt operativsystem ikke støtter noe spill, vil du få se en melding nederst til høyre, og sier "Dessverre er dette spillet for tiden bare tilgjengelig i denne versjonen. Vær tålmodig :-)". Du kan besøke nettstedet her.

Gamezhero

Med et veldig fargerikt grensesnitt, vil hjemmesiden til dette nettstedet straks ta deg til barndommens minner. Du kan spille dine favoritt MS-DOS spill online her, lagre favorittspillene dine, få venner, chatte med dem og del dine spill også. Du trenger en nettleser med Adobe Flash Player for å spille disse spillene på nettet. Som andre slike nettsteder, viser Gamezhero også rangeringer av et spill sammen med de andre viktige detaljene. Bare registrer deg her og begynn å nyte spillene.

Så dette var en liste over 5 nettsteder hvor du spiller de gamle MS-DOS-spillene og gjenoppleder barndommen din. The jet-age barn med de nyeste gaming gadgets og spillkonsoller vil ikke virkelig forstå sjarmen til disse MS-DOS spillene, men hvis du er åttitallet eller nittitallet, ville du elske å spille disse spillene sikkert.

Relaterte innlegg:

  • Windows 10 Xbox app: funksjoner og hvordan du bruker
  • Slik spiller du dine favoritt Xbox 360-spill på Xbox One
  • Topp 10 RPG eller Rollespill for Xbox One
  • Slik bruker du Xbox Play Anywhere for å spille spill på Windows 10 eller Xbox One
  • Gratis kortspill og kasino spilleautomater som er morsomme og gratis å spille på Windows PC

Link
Plus
Send
Send
Pin