Skip to main content

Hva er TrustedInstaller.exe i Windows 10/8/7

Hva er TrustedInstaller.exe i Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Hva er TrustedInstaller.exe prosess? Hvorfor bruker TrustedInstaller.exe noen ganger en høy prosentandel av prosessorkraft og gjør systemet sakte? Kan jeg deaktivere TrustedInstaller.exe i Windows 10/8/7? Dette er noen spørsmål jeg vil prøve å svare på i dette innlegget.

Hva er TrustedInstaller.exe prosess?

TrustedInstaller.exe er en prosess av Windows-moduler Installer service i Windows 10/8/7 / Vista. Hovedfunksjonen er å aktivere installasjon, fjerning og modifisering av Windows-oppdateringer og valgfrie systemkomponenter.

TrustedInstaller.exe er plassert på C: Windows vedlikehold og normal oppstart av denne tjenesten er satt til manuell, og den kjører under den lokale systemkontoen. Det har ingen avhengighet.

Til tider kan du oppdage at TrustedInstaller.exe har blitt skadet, og du kan kanskje satse på en feilmelding i den retningen. I slike tilfeller kan det hende at System File Checker kjører. Men noen ganger, selv Windows Resource Protection-tjenesten, som kjører systemfilkontrollen, påvirkes. I et slikt tilfelle hvis du prøver å løpe sfc / scannow, kan du få feilmeldingen - Windows Resource Protection kunne ikke starte reparasjonstjenesten.

I så fall må du kanskje reparere Windows 7 eller Oppdater Windows 10/8.

TrustedInstaller.exe bruker en høy prosentandel av ressurser

Til tider, spesielt etter at du har lastet ned og installert Windows-oppdateringer, kan du på nytt starte TrustedInstaller.exe i oppgavestyrken din, og bruker mye ressurser. Det er normalt. Bare la det løpe sin kurs.

Kan jeg deaktivere TrustedInstaller.exe

Selv om det finnes måter å deaktivere eller fjerne TrustedInstaller.exe, og disse blir foreslått av mange nettsteder, vil du ikke gjøre det som det er en beskyttet systemressurs. Hvis du deaktiverer denne tjenesten, kan det hende at Windows Updates ikke installerer eller avinstallerer!

Running System File Checker hjelper deg med å erstatte slettede eller ødelagte systemfiler.

Dette innlegget viser deg hvordan du gjenoppretter TrustedInstaller som Eier og dets Tillatelser til standard.

Vil du vite om disse prosessene? Svchost.exe | RuntimeBroker.exe | Shellexperiencehost.exe | StorDiag.exe | Spoolersv.exe.

Link
Plus
Send
Send
Pin