Skip to main content

Opprett et WordPress-nettsted på Windows enkelt med Microsoft WebMatrix

Opprett et WordPress-nettsted på Windows enkelt med Microsoft WebMatrix

Geoffrey Carr

Microsoft WebMatrix gjør det enkelt for alle å lage et WordPress-nettsted. WordPress tilgjengelig fra Web Application Gallery er fullt testet for å kjøre på WebMatrix. Ved hjelp av WebMatrix kan du tilpasse nettstedet ditt enkelt og deretter publisere det på internett fra et bredt utvalg av vertsleverandører.

Opprett WordPress-nettsted ved hjelp av WebMatrix

WordPress er et av de mest populære open source-blogging-, publiserings- og innholdsstyringssystemene, med en dyp plugin og temaarkitektur som gir mulighet for ubegrensede muligheter.

WordPress går også bra ut på Microsoft Web Platform. Microsoft har slått seg sammen med WordPress-fellesskapet for å gjøre bruk av WordPress på Windows enda enklere, og Microsoft sammen med sine hostingpartnere jobber for å gjøre hosting WordPress på Windows et godt valg for alle.

Microsoft Web Platform Installer vil laste ned noen forutsetninger og deretter installere WebMatrix og WordPress for deg.

Detaljert teknisk informasjon, opplæringsprogrammer, lenker og ressurser for installasjon og innstilling av WordPress ved hjelp av WebMatrix, er tilgjengelig her.

Dette innlegget viser hvordan du kan bruke Instant WordPress til å raskt installere WordPress på Windows PC.

Link
Plus
Send
Send
Pin