Skip to main content

Free Game Booster Software for å øke spillytelsen i Windows 10

Free Game Booster Software for å øke spillytelsen i Windows 10

Geoffrey Carr

Hvis du er en gamer, må du sikkert ha møtt dette problemet. Over tid samler våre Windows 10/8/7-PCer mange elementer på harddisken, og spillene vil ikke løpe som de pleide å. Spesielt hvis spillene dine er komplekse og mer ressursintensive. Heldigvis har vi en løsning for det samme. Du kan bruke noen gode gratis programvare for å øke spillytelsen

Når vi sier at en dårlig spillytelse, de viktigste aspektene vi mener er spillelag, lav FPS, intermittent avspilling, hakkete spill, forvrengt lyd- eller videokvalitet. Nedenfor er en liste over gratis spillbooster programvare som kan øke hastigheten på din Windows-PC og øke spillytelsen.

Game Booster Software for å øke spillytelsen

Før du tar en titt på freeware, vil du se på hvordan du forbedrer spillytelsen på Windows 10. Posten inneholder noen generelle tips for å forbedre PC-spill.

GBoost

Når vi slår på PCen eller starter et spill på PCen, starter mange andre programmer samtidig i bakgrunnen som åpenbart vil gjøre systemet kjørt sakte. Det er her denne gratis Windows-spillboosterprogramvaren hjelper deg. GBoost lukker midlertidig alle andre kjørerappene og tillater bare de som er vesentlig kreves for spill. Det er et enkelt program uten tricky grensesnitt, bare klikk på Boost-knappen, og det vil gjøre de nødvendige endringene. Endringene er imidlertid ikke permanente, og dermed er din PC og dens konfigurasjoner trygge.

Toolwiz GameBoost

Som navnet antyder, er dette verktøyet designet spesielt for å øke spillopplevelsen din. Verktøyet øker PC-spillets ytelse ved å lage noen små tweaks. For eksempel; den deaktiverer de planlagte Windows-oppdateringene mens du spiller, noe som sikkert bidrar til å forbedre hastigheten. Toolwiz GameBoost stopper også proxy-automatisk oppdagelse eller hurtigtastene, siden de senker PCen din og påvirker spillhastigheten. Toolwiz Gameboost gjør også de midlertidige endringene som er lett reversible.

Fusion Utility

Designet spesielt for PC-optimalisering, gjør Fusion Utility ditt AMD-system mer responsivt og raskere. Med et enkelt klikk slår programmet ned de andre prosessene som kjører i bakgrunnen. Endrede endringer er midlertidige og reversible. Så bruker Fusion Utility den avanserte akselerasjonsteknologien som Hard Drive Acceleration og Auto Tuning, noe som gjør Windows PC-arbeidet lettere og forbedrer dermed spillopplevelsen. Videre lar dette programmet deg også tilpasse brukerprofiler for en personlig optimalisert

GameFire

Dette er igjen et må-ha-program for Windows PC-spillerne. Den er tilgjengelig på både gratis og betalt versjon. Mens den gratis versjonen bringer alle nødvendige verktøy, har den betalte versjonen sikkert noen ekstra funksjoner. Installer dette programmet på PCen din og klikk på knappen Slå på spillmodus. Programmet gjør deretter de nødvendige endringene og gjør spillopplevelsen gratis og uten tilbakeslag. Med Game Fire kan du justere innstillingene og legge til favorittspillene dine på en liste som gjør at du kan starte spillene direkte. Programmet har også et systemdiagnostikkalternativ som gir deg en detaljert rapport om PC-statusen din.

Wise Game Booster

Wise Game Booster er spesielt utviklet for å forbedre spillopplevelsen til Windows PC-brukere. Det gjør at systemressursene fokuserer bare på at spillet kjører og lukker alle andre unødvendige programmer. Den inneholder fire grunnleggende funksjoner, spillelisten, PC-optimalisering, systemoptimalisering og serviceoptimalisering. Spillelisten hjelper deg med å søke de lokale spillene og starte dem direkte; System Optimizer optimaliserer de relevante innstillingene på PCen, og Process Optimizer stopper de uønskede programmene som kjører i bakgrunnen, og dermed påskynde PCen.

Razer Cortex Game Booster

De viktigste funksjonene i dette verktøyet inkluderer å maksimere ressursene til spillet ditt, drepe andre unødvendige løpende oppgaver og gjøre PCen jevnere. Også, dette programmet gir deg statistikken til PCen din etter at du er ferdig med spilløkten. Som de andre slike verktøyene, er endringene som er gjort av Razer Cortex Game Booster også midlertidige pluss at det endrer endringene automatisk. Hvilket betyr at den bringer PCen til sine opprinnelige innstillinger når du avslutter spillesesjonene. For å bruke dette verktøyet må du installere det på PCen din og opprette en konto med dem. Etter å ha registrert og verifisert kontoen din, kan du begynne å optimalisere PCen.

Bortsett fra disse optimalisatorene, kan noen andre verktøy også hjelpe deg med å få en bedre spillopplevelse på Windows PC. Noen av disse verktøyene inkluderer Game Protector, som hjelper deg med å passordbeskytte alle spillene dine, og spillbehandleren som organiserer, oppdaterer og administrerer favorittspillene dine. GameSave hjelper deg med å sikkerhetskopiere og gjenopprette lagrede spill.

Spill lastes sakte på Windows PC? Bekymre ikke, her er måter å fikse dem på.

Link
Plus
Send
Send
Pin