Skip to main content

Slå av påminnelser om Outlook Kalender og popupvarsler

Slå av påminnelser om Outlook Kalender og popupvarsler

Geoffrey Carr

Microsoft Outlook er ganske kraftig, og for mange er det det beste e-postverktøyet rundt, og for en god grunn. Nå er programvaren ikke akkurat enkel å bruke på grunn av den enorme mengden funksjoner som den tilbyr.

OK, så hvis du bruker den nyeste versjonen av Outlook, er det tider når du kommer over noen problemer som kanskje ikke er enkle å rette ut fra synspunktet ditt. For mange brukere av programmet, er disse problemene vanligvis hvordan du har størst kontroll over varsler og påminnelser.

La oss være ærlige her, noen ganger Kalender kan være irriterende, spesielt hvis fødselsdager til alle dine Facebook-kontakter er vedlagt. Tenk deg å ha flere varsler i løpet av en måned av flere Facebook-kontakter du ikke har snakket med i år.

Bekymre ikke, du kan stoppe Outlook-e-postvarsler, etc, og vi er her for å hjelpe deg med dette problemet, og gjett hva? Det er enkelt å få gjort.

Slå av på Outlook Kalender påminnelser

Start Outlook-programmet og klikk på Kalendere. Alternativet ligger nær bunnen av skjermen for noen versjoner. Nå klikker du på Fil > alternativer, deretter Kalender, og etter det, naviger til Kalenderalternativer. Her ser du en kryssboks med ordene "Standard påminnelser"Sammen med en rullegardinboks ved siden av den.

Bare fjern markeringen i boksen, klikk OK, og alt skal gå bra. Hvis du vil ha påminnelser som kjører igjen, går du tilbake til samme seksjon, merker på påminnelsesboksen, velger ønsket antall minutter og klikker OK.

Vi anbefaler at du fjerner påminnelser fra oppgavealternativer. For å få dette gjort, velg oppgaver Gå fra sidefeltet og naviger deretter raskt til Oppgavealternativer. Det er en kryssboks rett under med ordene "Sett påminnelser om oppgaver med forfallsdato. "Du vil fjerne merket fra boksen, som er ganske enkelt å gjøre som alltid.

Herfra kan brukeren også endre standard påminnelsestid og til og med sende en statusrapport da en tilordnet oppgave er fullført.

Fjern meldinger om popup-melding for kalender

For å få dette gjort, naviger ned til Avansert. Det første du ser er ordene, "Alternativer for å jobbe med Outlook. "Rull ned lenger til du ser"påminnelser, "Velg deretter fra avmerkingsboksen om du foretrekker å vise påminnelser eller ikke. I tillegg kan brukerne slå av påminnelseslyder og velge en annen tone fra standardinnstillingen.

Hvis du bruker Windows 10-versjonen av Microsoft Kalender, kan du ikke fjerne varsler og påminnelser. Bare den fulle opplevelsen kan gjøre det. Forhåpentligvis vil Microsoft gjøre det mulig for fremtidige oppdateringer.

Link
Plus
Send
Send
Pin