Skip to main content

Mara Photos er et multifunksjonsverktøy for bilderedigering og maling

Mara Photos er et multifunksjonsverktøy for bilderedigering og maling

Geoffrey Carr

Adobe Photoshop er en stoppløsning for artister som liker å lage unike bilder. Grafikkdesigningsprogramvaren lar deg justere fargebalansen, fjerne røde øyneflekker og gjøre mye mer for å lage flotte HDR-fotografier. Dessverre er den fremste programvaren ikke for alle. Med mindre du har gjennomgått formell opplæring, er verktøyet vanskelig å mestre. Videre er det dyrt å bruke. Så, jeg var på utkikk etter et gratis alternativ som kunne tilby samme funksjonalitet som Photoshop, men uten de tilknyttede gebyrene. Det var da øynene mine satt på Mara Bilder, et billedredigering og maleri på Internett-programvare.

Mara Photos bilde redigering og maleri web verktøy

I motsetning til Adobe Photoshop er Mara egnet for brukere på alle nivåer. Den har et veldig enkelt grafisk brukergrensesnitt (GUI), men har alle de kraftige verktøyene for bilderedigering.

Til å begynne med, alt du trenger å gjøre er å gå til lenken som er nevnt på slutten av artikkelen, og velg et verktøy for å legge til ekstra flair på bildet ditt.

Deretter velger du en lokal fil som du vil legge til ønsket effekt.

Deretter kan du lagre filen i ønsket format og kvalitet.

Alternativt, hvis du ønsker å gjøre andre endringer i bildet, dimensjonene, etc., kan du velge 'Vector Graphics Editor' fra Maras verktøysett.

Den åpner en skjerm hvorfra du kan velge et nytt bilde eller åpne det lagrede bildet som skal redigeres. Du kan spille med hundrevis av fantastiske bildeeffekter som du ikke finner andre steder. Du kan også legge til ekstra flair på bildet ditt med hundrevis av en-of-a-kind, håndtegnet grafikk, som hatter, skjegg, smykker, fotorammer og grafiske overlegg. Hvis teksten er din ting, har Mara fotoredigerer tonnevis av skrifter som du kan velge mellom.

Deretter kan du gjøre de nødvendige endringene i bildet og lagre det på et passende sted.

Så med Mara kan du enkelt lage flotte bilder av profesjonell kvalitet med et enkelt klikk. Selv om bildene kan se enkle ut, blir resultatene utrolig sofistikerte.

Siste ord, Mara er tilgjengelig for alle med Internett-tilgang, siden den lever i nettleseren og ikke på harddisken. Også dataene som er behandlet i Mara, er IKKE overførbare utenfor eller det lagres på nettet.

Link
Plus
Send
Send
Pin