Skip to main content

Process Manager for Windows lar deg håndtere prosesser enkelt

Process Manager for Windows lar deg håndtere prosesser enkelt

Geoffrey Carr

Mange ganger når du bruker Windows OS, møter du vanskeligheter med å ikke reagere på problemer med Windows eller høy CPU eller diskbruk eller mistenkelig programvare. Systemet blir i siste instans fast ved disse problemene, og du må enten vente på at systemet blir responsivt igjen eller drept programmer ved hjelp av Windows Task Manager. Her er en Task Manager alternativ programvare som gir deg flere kontroll over forgrunns prosesser, og det kalles som Prosessbehandling for Windows.

Søknaden rettferdiggjør tagline gitt av utviklerne - "Ditt liv blir lettere enn det noen gang var før"Som det bærer ulike fordeler sammenlignet med den tradisjonelle Windows Task Manager.

Prosessbehandling for Windows

Oppsettfilen er mindre enn 500 kB, og det tar ikke mer enn ett minutt å fullføre installasjonen. Imidlertid krever programmet. NET Framework å være forhåndsinstallert på PCen før installasjonen skal fullføres; ellers ber det brukere om å installere det samme.

Etter installasjonen klikker du på Prosessbehandling-ikonet fra systemfelt for å åpne hovedprogramvinduet som vist nedenfor.

Her er listen over viktige funksjoner i Process Manager:

1] Drep alternativ for å drepe programmer:

Dette er den mest nyttige funksjonen som du vil få mest mulig glede av.

Menyen viser et "Drep" -alternativ som lar deg direkte drepe et program eller en fil eller et katalog eller et uønsket program.

Det er også et alternativ for "Drep alle" som vil frigjøre ditt hengte system øyeblikkelig. The Kill-alternativet har virkelig gjort å administrere alle åpne prosesser ganske enkelt også fra skuffmenyen.

2] Skjul alternativ for å skjule alle åpne oppgaver

Programvaremenyen viser et "Skjul" -alternativ som lar deg skjule alle dine åpne oppgaver og leder deg direkte til skrivebordet.

Når skjult, viser menyen et alternativ til "Unhide" og "Unhide all".

Hvis du velger Unhide, vises en liste over alle åpne oppgaver for å velge den som skal gjemme. Skjul-knappen har blitt gitt et problemfritt alternativ for å vise frem kun nødvendige oppgaver for øyeblikket.

3] Språkfane for valg av språk

Dette alternativet lar deg velge ett av de ti språkene som vises i rullegardinmenyen. Den beste delen er at brukerne selv kan lokalisere det på sitt språk med alternativer i rullegardinlisten Språk.

Det er også et alternativ å få språket ditt oppført på appen. Alle strengene er lest fra en språkfil - XML-fil som gjør det så enkelt å endre språkinnstillingen.

4] Innstillinger Tab for tilpasning:

Innstillinger-fanen gir et utrolig gjennomsiktighetsnivå for dine applikasjoner.

Den lar deg sette prioritetsnivået for "Systemmeny" og "Skuffemeny", viser "Snarveier" for alle menyene og "Diverse" -kategorien for å angi prioriteter.

Dette er alternativene som er tilgjengelige under kategorien Snarveier.

Det lar deg også sette snarveien for Process Manager i System Menu som vist nedenfor.

5] Husk Prioritet

Det er et av alternativene som er nevnt på Preferanse-menyen. Det hjelper deg med å sette prioriteringer og opprettholder det som "Hold alltid på toppen", "Transparent" og mange andre alternativer som er nevnt i favorittmenylisten. Når du har angitt prioritetene, kan du beholde de samme innstillingene etter omstart, noe som er en funksjon som mangler fra vår Windows Task Manager.

6] Se etter oppdatering

Denne kategorien lar deg sjekke for oppdatering.

7] Skuffmeny

Menyene som er nevnt på skuffen, så vel som på systemer, kan konfigureres som etter brukerens bekvemmelighet. Du kan angi hvilke menyer du vil ha på systemmenyen, og hvilken som helst på skuffmeny eller opprettholde samme menyer på begge også. Slike små ting øker din bekvemmelighet.

8] Snarveier

Det er en snarvei for hver meny som er nevnt i Preference-menyen på.

En av de beste funksjonene i Process Manager for Windows (PMW) er at det krever lite RAM for å fungere. Således, når mange programmer kjører i bakgrunnen, vil det ikke være mye problem med å kjøre PMW. Et poeng å merke seg er at denne programvaren ble sist oppdatert i 2010, men likevel fungerte det fint på min Windows 10-PC,

Windows Process Manager er en nyttig liten programvare som hjelper deg med å administrere flere prosesser, spesielt med skuffens menyalternativ. Du kan laste ned Process Manager for Windows fra her.

Link
Plus
Send
Send
Pin