Skip to main content

Optimaliser Solid State Drive med viktige Storage Executive

Optimaliser Solid State Drive med viktige Storage Executive

Geoffrey Carr

En Solid State Drive (SSD) er en lagringsplass som brukes til lagring, porting og utpakking av datafiler og objekter. Siden det lagrer dataene dine, er det viktig å holde SSD i god og sunn tilstand. Crucial Storage Executive tilbyr en effektiv måte å overvåke helsestatusen på og optimaliserer ytelsen til din Viktig SSD.

Viktig lagringsmedlem for SSDs

Crucial Storage Executive-programvare gjør SSD-en enda raskere, og gjør det mulig å få periodiske oppdateringer. Du kan se hvor mye lagringsplass du har brukt, last ned den nyeste fastvaren, kontroller stasjonens temperatur, tilbakestill krypteringspassordet, og aktiver Momentum Cache-funksjonen, noe som gjør mange SSD-operasjoner enda raskere. Denne gratis programvare fra Micron oppdager alle støttede SSD-er som er installert i systemet, samt standard harddisker og tredjeparts SSDer. La oss se på funksjonene sine.

Systeminformasjon

Skjermbildet Systeminformasjon vises på hovedskjermen og viser følgende informasjon.

Den generelle systeminformasjonen vises øverst på skjermen sammen med andre detaljer som Systemdetaljer: Vertsnavn, IP-adresse og installert operativsystemet.

Midt i hovedskjermbildet finner du viktige diagrammer. For eksempel til venstre er det primært minneutnyttelsesdiagram og til høyre, visuell minneutnyttelse. Disse diagrammene hjelper deg å finne ut hvor mye RAM som blir brukt.

Hvis du kjører lavt på begge de to, anbefales det å oppgradere. Også, nederst på skjermen, hjelper et diagram deg med å finne ut hvor mye av SSD du bruker.

Kjørdetaljer

Skjermdisplayskjermbildet gir forskjellig informasjon om en valgt stasjon, inkludert:

Grunnleggende informasjon som kapasitet, grensesnitt, temperatur, driverversjoner, ytelse og optimaliseringsinformasjon. Hvis du vil vise grunnleggende informasjon om en stasjon, klikker du på et stasjonsnummer på skjermbildet Systeminformasjon eller klikker på stasjonsinformasjon-menyen og velger en stasjon. Drevets detaljer vises som vist på skjermbildet nedenfor.

Hvis stasjonen du har valgt, kan optimaliseres for ytelse, blinker informasjon relatert til den øverst på skjermen.

Viser SMART-attributter

Det er et overvåkingsramme som brukes til deteksjon og rapportering av ulike indikatorer for konsistens. Det kan også brukes til å forutse feil.

Firmware Update

Denne delen beskriver hvordan du kontrollerer og utfører fastvareoppdateringer på støttede stasjoner. Hvis systemet ligger bak en proxy-server, må du angi proxy-serverinformasjonen for å aktivere kontroller for firmwareoppdatering.

Sanitize Drive

Denne operasjonen kan ikke utføres på monterte stasjoner. Det er bare for systemer i AHCI-modus. Vær også forsiktig når du utfører denne operasjonen, siden den helt fjerner all data fra en stasjon.

Du kan laste ned denne gratis programvaren fra Crucial.com. Du kan lære mer om dette programmet ved å laste ned PDF-brukerhåndboken. Verktøyet er gratis for bruk og kompatibelt med Windows 7 versjon og oppover.

Via Ghacks.

Relaterte innlegg:

  • Windows Live Essentials Offline installatører for alle språk Linker
  • Hybrid Drive vs SSD vs HDD: En sammenligning
  • Hva er en Hybrid Drive? Er de bedre enn HDD, SSD?
  • Tweak Solid State-stasjoner med SSD Tweaker
  • Trenger du å defragmentere SSD? Hva skjer hvis du defragmenterer en Solid State Drive

Link
Plus
Send
Send
Pin